خواص کیوی 2

14 تا از فواید و مضرات کیوی طبق تحقیقات 2022 که شما را متعجب میکنند!

در این مطلب طبق جدیدترین تحقیقات روز دنیا، فواید و مضرات کیوی که کاملا به لحاظ علمی ثابت شده هستند را به شما معرفی می کنیم و سپس با نکاتی که در مصرف کیوی باید به آنها دقت کنید می پردازیم.

کیوی دارای مزایای بسیار زیادی برای سلامتی است. تکه های سبز رنگ این میوه بسیار جالب و زیباست. از جمله مزایای کیوی میتوان به بهبود هضم، کنترل فشار خون، جلوگیری از آسیب به DNA، تقویت سیستم ایمنی، کمک به کاهش وزن، بهبود سلامت دستگاه گوارش، کمک که خارج کردن سموم از بدن، کمک به مبارزه با بیماری ها، مفید برای بیماران دیابتی، پیشگیری از دژنراسیون ماکولا یا تباهی لکه زرد (شایعترین علت کوری در افراد مسن)، ایجاد تعادل قلیایی، جلوگیری از یبوست، پیشگیری از سنگ کلیه، کمک به بهبود خواب، حذف رادیکالهای آزاد و مفید برای زنان باردار اشاره کرد.

خواص میوه ها

ارزش تغذیه ای کیوی

کیوی سرشار از مواد مغذی و ویتامین هاست. این یک میوه ی کوچک شکفت انگیز است! کیوی کالری بسیار کمی دارد و همچنین محتوای چربی کمی دارد. یک کیوی با اندازه ی متوسط دارای 42 کالری و 0.4 گرم چربی است. کیوی یک منبع غنی از ویتامین و فیبر رژیمی است.

کیوی بیشترین میزان ویتامین C در هر 28 گرم را نسبت به سایر میوه ها دارد. کیوی حاوی ویتامین های A, C, K و E و فولات میباشد. این میوه حاوی مس، کولین، منیزیم، آهن، منگنز، کلرید و فسفر است. کیوی شاخص گلیسمی کم تا متوسط دارد و دارای کاروتنوئیدهای بتاکاروتن، لوتئین و زاکسنتین است.

از دست ندهید: 7 تا از بهترین و جدیدترین روشهای علمی درمان خانگی فشارخون بالا (ثابت شده)

مواد مغذی در 100 گرم:

  • کالری: 61
  • کل چربی: 0.5 گرم
  • سدیم: 3 میلیگرم
  • پتاسیم: 312 میلیگرم
  • کل کربوهیدرات: 15 گرم
  • پروتئین: 1.1 گرم

ویتامین ها و مواد معدنی:

  • ویتامین A: 1%
  • کلسیم: 0.03
  • ویتامین C: 1.54
  • آهن: %1
  • ویتامین B-6: 5%
  • منیزیم: %4

مزایای کیوی برای سلامتی

  1. بهبود سلامت قلب: پتاسیم موجود در کیوی از سلامت قلب محافظت میکند. افزایش جذب پتاسیم بهمراه کاهش همزمان سدیم، به کاهش بیماری های قلبی کمک میکند. پتاسیم در انعقاد خون نقش دارد. کیوی دارای آنتی اکسیدان پلی فنول است که بعنوان quercetin شناخته میشود و به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک میکند. این 8 غذا قلب شما را قوی و رگهایتان را تمیز می کنند!
  2. کاهش فشارخون: کیوی بدلیل مقدار زیاد پتاسیمی که دارد، به کاهش فشارخون بالا کمک میکند. برای کاهش فشار خون بالا این مطلب را بخوانید!
  3. کمک به بهبود هضم: کیوی بعنوان یک پروبیوتیک عمل میکند و به تغذیه ی سیستم گوارش کمک میکند. کیوی خام آنزیم پروتئینی حل کننده دارد که به عمل هضم کمک میکند.
  4. جلوگیری از آسیب به DNA: مطالعه ی انجام شده توسط Collins, Horska,Hotten نشان داد که کیوی ترکیب بی نظیری از آنتی اکسیدانها دارد که به محافظت DNA سلولی از آسیب اکسیداتیو کمک میکند. Flavenoids و phytonutrients در این میوه، مسئول محافظت از DNA هستند.
  5. کمک به کاهش وزن: کیوی شاخص گلیسمی پایین و محتوای فیبر بالا دارد که نشاندهنده ی این است که از ذخیره ی چربی در بدن جلوگیری میکند. اگر اضافه وزن دارید این مطالب برای تان بسیار مفیدند!
  6. پاک کننده ی سموم: فیبر موجود در کیوی به سموم میچسبند و آنها را به خارج از روده حرکت میدهند. سم زدایی بدن با این رژیم غذایی!
  7. مبارزه با بیماری های قلبی: مصرف کیوی پتانسیل لخته شدن خون را کاهش میدهد و همچنین تری گلیسیرید را 15 درصد کاهش میدهد زیرا حاوی مزیت ضدلخته شدن خون است.
  8. محافظت در برابر ماکولا (تباهی لکه زرد): کیوی حاوی میزان زیادی lutein و zeaxanthin است که مواد شیمیایی طبیعی موجود در چشم انسان هستند. نتیجه ی آن حفاظت در مقابل مشکلات چشمی است. کیوی همچنین حاوی ویتامین A است که برای سلامت چشم مفید است.
  9. ایجاد تعادل قلیایی: کیوی بعنوان یکی از قلیایی ترین میوه ها شناخته میشود که نشاندهنده ی این است که منبع غنی از مواد معدنی است که قادر به جایگزینی مواد غذایی اسیدی زیاد هستند.
  10. مبارزه با سرطان: کیوی منبع غنی از ویتامین C است که به تخلیه ی رادیکالهای آزادی که به سلولهای ما صدمه میزنند و منجر به سرطان پوست میشوند، مفید است. همچنین از سرطان کولون هم جلوگیری میکند. مغز این میوه حاوی فیبر محلول است که موجب رشد باکتری های خوب در کولون میشود و به کاهش خطر سرطان در این ناحیه منجر میشود.
  11. کنترل دیابت: شاخص گلیسمی کیوی به قدری پایین است که از افزایش ناگهانی قندخون جلوگیری میکند. کیوی همچنین حاوی inositol است که آنزیمی ست که به کنترل سطح قندخون کمک میکند. برای درمان سریع دیابت بخوانید!
  12. حفاظت و بازسازی استخوانها: کیوی سرشار از ویتامین K و کلسیم است که برای سلامت استخوان لازم و ضروری است. اینها همچنین آسیبهای استخوانی را کاهش میدهند و با پوکی استخوان مبارزه میکنند. در اینجا هم بهترین روش مقابله با پوکی استخوان را توضیح دادیم!

حتما بخوانید: آب کرفس و تاثیر آن بر فشار خون، سم زدایی بدن و کاهش وزن

استفاده از کیوی:

خواص میوه ها

کیوی را میتوان برای تهیه ی اسموتی ها (آب میوه ها) استفاده کرد. کیوی برای پوست فوق العاده است. ماسکهای صورت که از کیوی تهیه میشوند موجب جوانسازی پوست، مبارزه با آکنه، جلوگیری از آسیب نورخورشید، دارا بودن خواص ضد پیری، روشن کردن پوست و همچنین کاهش چین و چروک پوست میگردند. کیوی همچنین از ریزش مو و پیری زودرس جلوگیری میکند و رشد کلاژن در پوست سر را افزایش میدهد. از کیوی میتوان برای تزیین غذاهای مختلف هم استفاده کرد.

میزان مصرف مناسب، اثرات جانبی و آلرژیک کیوی

اگرچه کیوی بخاطر طعم منحصربه فرد خود شناخته شده است و مورد علاقه ی افراد در تمام گروههای سنی است، اما درعین حال درصورت مصرف زیاد، عوارض جانبی به دنبال خواهد داشت. بسیاری از افرادی که مقدار زیادی کیوی مصرف کرده اند، حساسیت ها و انواع مختلف آلرژی را گزارش کرده اند. کیوی همچنین موجب تورم هم میشود. مصرف بیش از حد کیوی میتواند موجب آنافیلاکسی در انسان شود. دانه های پوستی، آسم، کهیر و تحریک موضعی دهان و همچنین اختلالات پوستی مانند درماتیت هم گزارش شده است. خوردن بیش از حد کیوی موجب پانکراتیت حاد میشود. همچنین موجب استفراغ، حالت تهوع و اسهال میشود.

خواص کیوی 3

از آنجاییکه این میوه دارای خواص ضد قارچی است، اگر همراه با دیگر داروهای ضدقارچی خورده شود، موجب ایجاد اثرات وابستگی میشود. اگر کیوی با داروهای خاصی مصرف شود احتمال خونریزی را افزایش میدهد. کیوی همچنین میتواند اثر سینرژیک برسطح سروتونین داشته باشد. کیوی سرعت لخته شدن خون را کم میکند و اختلالات خونریزی را بدتر میکند. کیوی اگر به اندازه مصرف شود (3 تا 4 عدد در روز)، برای زنان باردار و شیرده خطری ندارد. مقادیر مناسب کیوی به سن و شرایط سلامتی مصرف کننده بستگی دارد. هنوز اطلاعات علمی کافی برای مشخص کردن مقدار مصرف کیوی مشخص نشده است.

حتما بخوانید: یک ترکیب جدید برای لاغری و زیبایی پوست! معجون آب کرفس و هویج

فواید دیگر کیوی در ویدیوی زیر:

 

کشت کیوی

کیوی یک میوه ی گرمسیری است. درخت کیوی تاک است و تا 9 متر میتواند رشد کند. پس درمیان داربستهای عمودی بهترین رشد را دارند. این میوه بومی چین است و در اصل بعنوان Yang Tao شناخته میشد. در سال 1960 نام آن به Gooseberry تغییر کرد. در اوایل قرن بیستم به نیوزلند آورده شد و سپس به کیوی که نام پرنده ی ملی آنها بود تغییر نام داد. کیوی در اواخر زمستان و اوایل فصل بهار رشد میکند. خاک باید مرطوب و دارای کود خوب و زهکشی خوب باشد و PH آن باید کمی اسیدی و حدود 5 تا 6.5 باشد.


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


linkخواص میوه ها

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up