برای از بین بردن جای جوش چه کنیم

برای از بین بردن جای جوش چه کنیم؟

پوست یکی از حساس‌ترین و مهم‌ترین اندام‌های بدن بوده و مراقبتی شبانه روزی را می‌طلبد. از آنجایی که پوست صورت نیز بیشتر در معرض دید قرار دارد و شفافی و روشنی آن تاثیر بسزایی در زیبایی افراد می‌گذارد؛ همگان در تلاش‌اند تا با استفاده از لوازم آرایشی و لوازم بهداشتی مرغوب، پوستشان را همواره جوان نگه دارند.

از طرفی همیشه عوامل مخربی وجود دارند که پوست صورت را دچار التهاب کرده و موجب بروز انواع جوش و آکنه شود که پس از این اتفاق، اشخاص می‌خواهند با استفاده از هر روشی، در جهت از بین بردن جوش و جای باقی مانده از آن اقدامی کنند.

امروزه شیوه‌های انجام این کار بسیار متنوع است و ما در این مطلب می‌خواهیم در مورد اینکه برای از بین بردن جای جوش چه کنیم و در درباره روش‌ها و کرم‌ ضد جوش، برایتان صحبت کنیم. پس برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً تا پایان مطلب ما را همراهی کنید.

انواع جای جوش

زمانی که جوش‌ها به صورت برآمدگی از پوست خارج شده و تحریک می‌شوند؛ جای آنها به صورت یک اسکار باقی می‌ماند. برخی مواقع جای زخم کم عمق بوده ولی در صورتی که محتویات جوش‌ها به بافت‌های اطراف بریزد، فرورفتگی عمیق‌تری ایجاد خواهد کرد.

بر اساس اینکه نوع جوش چیست و چه ماهیتی دارد؛ نوع لکه به جا مانده، شدت، مدت زمانی که باقی می‌ماند و روش درمان آن تعیین می‌شود انواع جای جوش عبارت‌اند از:

جای جوش سر سفید: جوش‌های سرسفید ریز و چرکی هستند که پس از مدتی از بین می‌روند و اگر دستکاری نشده و به زور کنده نشوند، جای قابل توجهی را ایجاد نخواهند کرد. اما در صورتی که جوش‌های سرسفید را دستکاری کنید، اسکار ایجاد می‌کنند.

-جای جوش سر سیاه: جوش‌های سر سیاه کمتر روی صورت ایجاد می‌شوند و جای مشهودی را نیز ایجاد نخواهند کرد و معمولاً به خوبی به درمان پاسخ می‌دهند.

جای پاپول‌ها: پاپول‌ها برجستگی‌هایی صورتی و یا قرمز رنگی هستند که اگر آنها را لمس کنید، دردناک می‌باشند. جای جوش ناشی از پاپول‌ها شدید است و قرمز و ملتهب می‌باشد.

جای ندول‌ها: ندول‌ها ضایعات جامدی هستند که اندازه بزرگ‌تری داشته و آسیب آنها نیز شدیدتر است؛ زیرا به عمق پوست نفوذ می‌کنند و جای جوش ناشی از آنها نیز عمیق است.

جای پوسچول‌ها: برخی از جوش‌ها ضایعات پرچرکی هستند که پایه آنها قرمز رنگ و سر آنها سفید یا زرد رنگ است. اغلب جای جوش پوسچول‌ها بسیار گود و ملتهب است.

ریپورتاژ

درمان‌های تخصصی جای جوش

خوشبختانه اسکارهای ناشی از انواع جوش‌ها با دستگاه‌های مختلف قابل درمان هستند و می‌توان با استفاده از آنها جای لکه‌ها و فرورفتگی‌ها را از بین برده و التهاب پوست را کاهش داد. این روش‌ها شامل موارد زیراند:

  • لیزر: یکی از بهترین راهکارها برای درمان جای جوش‌های ملتهب و عمیق، لیزر آنهاست. در این روش لایه‌های بالایی پوست را از بین برده و جای جوش‌ها را رفع می‌کنند. با اینکه بهبودی پس از این روش بسیار سریع است؛ اما این روش درمانی برای کسانی که جوش‌های فعال دارند و افرادی که رنگ پوستشان تیره است، گزینه مناسبی نیست.
  • سابسیژن: این روش در واقع جراحی زیر پوستی است که توسط متخصصان پوست انجام می‌شود. در این شیوه پزشک با وارد کردن سوزن‌هایی زیر پوست، بافت زیر جای جوش را شل کرده تا اسکارهای جوش را جدا کند. پس از آن زخم به جا مانده را با بخیه یا پیوند پوست ترمیم می‌کند.
  • میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ: میکرونیدلینگ یکی از روش‌های درمانی نوین برای از بین بردن جای جوش و لک است. در این روش با یک غلطک دستی کوچک سوزن‌دار، جای جوش درمان می‌شود.

معمولاً متخصصان می‌گویند تغییرات واضح درمانی ممکن است تا ۹ ماه طول بکشد؛ اما طبق تحقیقات این روش به کاهش عمق اسکار جوش کمک می‌کند و برای همه رنگ‌های پوست قابل انجام است.

در روش مزونیدلینگ نیز مواد تزریقی به زیر پوست وارد شده تا جای جوش را از بین ببرد. ضمنا پزشک یک وسیله سوزنی را جهت تحریک کلاژن‌سازی روی پوست می‌چرخاند.

این روش ساده و ایمن بوده و کمترین رنگ تغییر رنگ پوست را ایجاد می‌کند؛ اما ممکن است برای درمان موثر جای جوش، لازم باشد چندین بار آن را تکرار کنید.

درمان‌های دارویی جای جوش

اگرچه درمان‌های دارویی برای از بین بردن جای اسکار دیرتر از درمان‌های تخصصی جوابگو هستند؛ اما به دلیل کم تهاجمی بودن آنها، ایمن‌تر هستند و برخی از افراد تمایل دارند از روش های دارویی نظیر کرم ضد جوش  بهره بگیرند.

° پمادها: پماد آلفا یکی از داروهایی است که به عنوان لایه بردار برای بهبود جای جوش مورد استفاده واقع می‌شود. پماد زینک اکساید نیز یک ماده تسکین دهنده التهاب، از بین برنده سوختگی، لکه‌های پوستی و جای زخم است. همچنین این محصول می‌تواند در درمان جای جوش موثر باشد.

پماد رکوبیزول نیز ماده‌ای است که برای درمان زخم‌ها پاسخگو بوده؛ اما بسیاری از افراد معتقدند این ماده با ترکیبات گیاهی که دارد می‌تواند قرمزی و التهاب پوست را کاهش دهد و جای اسکارها را نیز درمان نماید.

° کرم‌ها: اغلب کرم‌هایی که سالسیلیک اسید را دارا هستند، برای درمان جای جوش موثر می‌باشند. ضمناً می‌توانید از کرم‌هایی که حاوی اسید لاکتیک و آلفاهیدروکسی اسیدها هستند، به عنوان ترمیم کننده اسکارها استفاده کنید.

کرم ترتینوئین یکی از بهترین محصولات برای از بین بردن جای جوش است که با بازسازی سلولی و بهبود بافت پوست، می‌تواند زخم‌ها و فرورفتگی‌های ناشی از جوش را به سرعت درمان کند.

کرم ضد جوش رژودرم دارای بهترین ترکیبات برای از بین رفتن فرورفتگی‌های جای جوش است. کرم فیس‌دوکس نیز با خاصیت پاک کننده قوی که داشته، می‌تواند منافذ پوست را جمع کرده و جای انواع جوش را از بین ببرد.

کرم کترل بایورگا نیز با لایه برداری مناسب و از بین بردن لک‌‌ها و تیرگی‌های جای جوش، می‌تواند به شفافیت پوستتان کمک کند.

اغلب برای رسیدن به نتیجه دلخواه، کرم‌ ضد جوش باید ۵ دقیقه روی پوست بماند و آنها را ماساژ داده و سپس بشویید. البته بهترین کار است طبق دستورالعمل دارو عمل کنید.  ترکیب موثر هیدروکینون می باشد

. کرم ضدلک ام کیو، در معتبرترین لابراتوارهای فرانسه و زیر نظر اساتید با تجربه صنعت پوست و مو فرموله شده است. کرم ام کیو  اثرگذاری قابل مشاهده‌ای بعد از 2 هفته استفاده صحیح از محصول دارد.

° قرص‌ها: قرص آناهیل مخصوص درمان جای سوختگی،جای زخم و التهاب است؛ اما می‌تواند به عنوان یک درمان مکمل برای بهبود لکه‌های ناشی از جای جوش نیز مورد استفاده قرار گیرد.

° رتینول و صابون: رتینول توسط متخصصان پوست در غلظت‌های بالا تجویز شده و یک محلول فعال و موثر در از بین بردن جای جوش‌های قدیمی است. همچنین می‌توانید با استفاده از صابون دیترون که یک محصول آنتی باکتریال است؛ میزان چربی پوست را کاهش دهید و جای اسکارها را رفع نمایید.

ریپورتاژ

خرید کرم ضد جوش و آکنه

برای خرید کرم ضد جوش و آکنه با مراجعه به فروشگاه‌ گالری سانته به آدرس gallerysante.com  و بررسی محصولات و همچنین مشاوره با متخصصان گالری سانته، این محصولات را خریداری کرده و بنا به نیاز خود از آن استفاده نمایید.

کلام پایانی

اولین قدم برای از بین بردن جای جوش، پیشگیری از ایجاد آنهاست؛ به عبارتی اگر پوست کمتر جوش بزند، احتمال ایجاد جای جوش هم کمتر خواهد شد.

بنابراین همواره سعی کنید با استفاده از محصولات مراقبتی پوست و کرم‌های ضد جوش، ضد آفتاب و آبرسان پوست خود را محافظت کرده و در صورت ایجاد جوش نیز از ترکاندن و یا فشار دادن آنها جدا خودداری کنید تا جای آنها روی صورتتان نماند. در پایان از توجه شما متشکریم.

سوالات متداول

۱_درمان خانگی جای جوش چیست؟

جهت انجام این کار می‌توانید از عسل استفاده نمایید. این ماده با خواص ضد باکتریایی خود می‌تواند چربی پوست را متعادل کرده و در بهبود جای جوش موثر باشد. همچنین می‌توانید از موادی مانند آلوئه ورا، روغن نارگیل، عصاره لیمو، سرکه سیب و روغن چای سبز نیز استفاده نمایید.

۲_بهترین ماسک درمان جای جوش کدام است؟

طبق نظرسنجی‌ها افرادی که چندین بار از ماسک زردچوبه و سفیده تخم مرغ برای از بین بردن جای جوش استفاده کرده‌اند، به نتایج مطلوب رسیده‌اند.

۳_برای از بین بردن جای جوش باید به چه دکتری مراجعه کنیم؟

برای انجام این کار باید به متخصص پوست مراجعه کرد تا ایشان پس از بررسی جای جوش‌ها و میزان شدت التهاب، شیوه‌های موثر درمانی را بررسی کرده و انواع دارو و کرم را تجویز کند‌.

 


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


linkریپورتاژ

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up