word image 23944 1

قیمت کاشت دندان طبیعی در سال 1403

از دست دادن دندان در هر فردی می تواند مشکلات زیادی برای وی ایجاد کند و اگر بخواهید به صورت کاملاً اصولی آن را جایگزین کنید، ایمپلنت یا کاشت دندان طبیعی بهترین انتخاب برای شما می باشد. در این مقاله به بررسی کامل قیمت کاشت دندان طبیعی خواهیم پرداخت.

کاشت دندان طبیعی چیست ؟

ایمپلنت به نام ” کاشت دندان طبیعی” نیز شناخته می شود و علت آن شباهت بسیار زیادی در ساختار دندان طبیعی می باشد. ایمپلنت دندان دارای یک پایه به شکل پیچ است که در درون استخوان قرار می گیرد و مانند ریشه دندان به استخوان جوش می خورد.

word image 23944 2

همچنین به کمک یک رابطی به نام اباتمنت، روکشی که نقشی شبیه به روکش دندان دارد، بر روی آن قرار می گیرد.

قیمت کاشت دندان طبیعی چقدر است ؟

هزینه کاشت دندان طبیعی وابسته به برند و نوع ایمپلنت، تعداد، میزان تخصص پزشک، شرایط فرد می تواند متفاوت باشد و هزینه کاشت دندان طبیعی بین 8.000.000 الی 30.000.000 تومان به ازای هر واحد متغیر است.

مزایای کاشت دندان طبیعی

معمولاً همه ی افراد به دنبال یک جایگزین دقیقا شبیه به دندان خودشان هستند و معمولاً هر چه درمان طبیعی تر باشد، زیبایی بهتری دارد. کاشت دندان طبیعی مزایای بسیار زیادی دارد و برخی از آن ها شامل:

  • زیبایی بسیار طبیعی
  • استحکام بالا
  • شباهت زیاد به دندان طبیعی
  • طول عمر تقریبا دائمی
  • جلوگیری از تحلیل استخوان و لثه
  • مراقبت آسان
  • عدم ایجاد آسیب یا تغییر در دندانهای جانبی

معایب کاشت دندان طبیعی

به طور کلی کاشت دندان طبیعی، در ساختار مشکلی ندارد اما برخی معایب نیز به آن وارد است که شامل :

  • داشتن هزینه بیشتر به نسبت درمان های رقیب
  • طول درمان بین 1 الی 6 ماه
  • ممکن است در برخی از افراد شرایط کاشت ایمپلنت دندان وجود نداشته باشید.

قیمت کاشت دندان طبیعی چگونه محاسبه می شود ؟

همانطور که در بالا مشاهده کردید، هزینه کاشت دندان طبیعی متغیر می باشد اما این متغیر بودن، وابسته به چه عواملی تعیین می شود.

1-تعداد ایمپلنت

مهم ترین مسئله ای در هزینه نهایی شما در کاشت دندان طبیعی مهم است، تعداد دندان از دست رفته است که مسلماً هر چه تعداد بی دندانی بیشتر باشد، قیمت ایمپلنت دندان بیشتر خواهد بود.

2- برند ایمپلنت

مهم ترین عامل در تعیین هزینه هر واحد کاشت دندان طبیعی، برند ایمپلنت است. برند های ایمپلنت توسط کشور های مختلف اعم از کره، سوئیس، آمریکا، فرانسه، آلمان، ایران و…. تولید می شود و هر کشور برند های ایمپلنت مختلفی دارد.

هر برند ایمپلنت کیفیت، هزینه، طول عمر مخصوص به خود را دارد و مستقیماً روی هزینه نهایی هر واحد موثر است و معمولاً هزینه های ایمپلنت بر اساس کشور و برند ایمپلنت اعلام می شود.

3- نوع ایمپلنت

امروزه ایمپلنت های دندانی انواع مختلفی دارد که هرکدام کاربرد مخصوصی دارد که در شرایط مناسب خود استفاده می شود. انواع ایمپلنت شامل دیجیتال، پانچ، اوردنچر، مینی ایمپلنت و…. می باشد که هر کدام هزینه مخصوص به خود را دارند.

4- میزان تخصص پزشک

کاشت دندان طبیعی یک درمان پیچیده و حساس است که میزان تخصص پزشک مستقیماً روی موفقیت درمان موثر است که هر چه تخصص او بیشتر باشد، هزینه دستمزد او بیشتر خواهد بود و نهایتاً روی هزینه ایمپلنت موثر خواهد بود.

5- هزینه درمان های جانبی

برای کاشت ایمپلنت دندان برخی شرایط مورد نیاز است که در صورت عدم وجود، پزشک روی به درمان های جانبی می آورد. هزینه درمان های جانبی در همه افراد ممکن است وجود نداشته باشد و به همین علت در همه افراد موثر نمی باشد.

مراحل کاشت دندان طبیعی

فرآیند کاشت دندان طبیعی می تواند بین 1 الی 6 ماه وابسته به شرایط به طول می انجامد و اگر می خواهید بدانید کاشت دندان طبیعی چگونه انجام می شود، با ما همراه باشید.

word image 23944 3

1- مراجعه به یک مرکز ایمپلنت معتبر و دریافت طرح درمان

یکی از مراحل مهم، پیدا کردن یک مرکز ایمپلنت معتبر است که می تواند تضمین سلامت درمان شما باشد. در ابتدا معاینه و عکس های مخصوص تهیه می شود و سپس پزشک شرایط شما را بررسی می کند. پس از آن روند درمان شما، هزینه، نوع ایمپلنت شما تعیین می شود.

این طرح درمان وابسته به شرایط بی دندانی شما، شرایط جسمانی شما، میزان بودجه و حساسیت شما تعیین می شود.

2- جراحی ایمپلنت

در مرحله جراحی ایمپلنت، پایه ایمپلنت دندان کاشت می شود. در این مرحله اول ابتدا بی حسی برای شما انجام می شود و یک برش بر روی لثه شما ایجاد می شود. پس از دسترسی به استخوان، یک سوراخ کوچک در آن ایجاد می شود و پایه ایمپلنت در درون آن قرار می گیرد.

پس از قرار دادن، لثه شما بخیه می شود و مراقبت های ایمپلنت توسط پزشک به شما اعلام می شود.

3- دوره نقاهت

دوره نقاهت ایمپلنت دندان، شامل مراقبت های ایمپلنت و صبر برای جوش خوردن پایه ایمپلنت به فک است. این مرحله از کاشت دندان طبیعی می تواند تا چند ماه به طول بیانجامد و توسط پزشک باید چکاپ های منظم انجام دهید.

4-قالب گیری و ساخت روکش

پس از جوش خوردن پایه ایمپلنت، نوبت به بارگذاری روکش می شود. در این مرحله توسط پزشک یک قالبی گرفته می شود که در آن جای و زاویه پایه، وضعیت دندان های مجاور و … تعیین می شود و این قالب به لابراتور ارسال می شود. در لابراتور به صورت سفارشی یک روکش برای شما ساخته می شود.

5- نصب روکش و مرحله نهایی

پس از ساخت روکش توسط لابراتور، نوبت به نصب روکش می شود و مرحله ایمپلنت دندان در اینجا به پایان می رسد.


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


linkایمپلنت دندان

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up