ملاقات بیمار

10 قانون ساده برای ملاقات بیماران در بیمارستان که باید بدانید

دیر یا زود، تقریباً همه برای ملاقات شخصی به بیمارستان مراجعه می کنند. این دیدار میتواند برای دیدن یک مادر جدید و یا ملاقات با پدربزرگ و مادربزرگ بیمار باشد. چند قانون ساده می تواند به شما برای ملاقات بیماران در بیمارستان کمک کند.

1-زمان ملاقات را بدانید

بعضی از بیمارستان ها به ملاقات کنندگان در طول روز اجازه ورود می دهند ، در حالی که برخی دیگر بازدید را به ساعات خاص محدود می کنند. در مورد این ساعات از نگهبانان بیمارستان سوال کنید. این موضوع ممکن است برای برخی بیماران ازجمله مادرانی که به تازگی صاحب فرزند شده اند اهمیت داشته باشد. یک زمان مناسب برای ملاقات تعیین کنید.

2- محل پارکینگ را مشخص کنید

پیدا کردن محل پارک می تواند دردسر باشد ، به خصوص در محلهای شلوغ با ساختمان های متعدد و پرترافیک. برای یافتن نزدیکترین پارکینگ ، نقشه بیمارستان را تهیه کنید.

حتما بخوانید: 20 رازی که زبان تان راجب سلامتی تان می گوید!

3- پول نقد همراه خود داشته باشید

احتمالاً برای پرداخت هزینه پارکینگ به پول نقد احتیاج دارید. همچنین ممکن است برای ملاقات با بیمار بخواهید یک میان وعده یا میوه برای او بخرید، پس بهمراه داشتن پول را فراموش نکنید.

4- برای بیمارتان غذا ببرید

بیشتر غذاهای بیمارستانی بیمزه و سرد هستند. از دوست خود بپرسید که دوست دارد چه غذایی برای او ببرید. بیماران به انرژی غذا احتیاج دارند و غذاهای بد و ناخوشایند میتواند موجب ناراحتی آنها شود.

5- برای ملاقات با بیماران، از سلامت کامل خود مطمئن شوید

شخصی که در حال حاضر در بیمارستان است ، نباید دوباره مریض شود. اگر به دیدار کودک تازه متولد شده میروید، این را در نظر بگیرید که سرماخوردگی یا آنفولانزا برای نوزاد می تواند تهدید کننده زندگی باشد. اگر مریض هستید یا فکر میکنید که با ملاقات با بیمار مریض میشوید، هرگز به بیمارستان نروید. سرماخوردگی بسیار مسری است. بنابراین حتی اگر فقط یک بیماری دارید ، سلامتی دوستتان را در معرض خطر قرار ندهید.

6- دستان خود را بشویید

شستن دست ها یکی از بهترین راه های جلوگیری از ابتلا به بیماریها است به ویژه اینکه بیشتر بیماری ها قبل از بروز علائم مسری هستند. قبل از ورود به بیمارستان و پس از لمس صورت یا بینی تان، دستان خود را بشویید. این برای شما هیچ هزینه ای ندارد و می تواند سلامتی دوستتان را حفظ کند.

7- از موارد مفید استفاده کنید

بستری شدن در بیمارستان می تواند طولانی و خسته کننده باشد. به جای آوردن گل یا اشیا بی فایده ، از موارد مفیدتری استفاده کنید. یک کتاب مورد علاقه ، یک دستگاه پخش DVD قابل حمل و چند فیلم یا یک ژورنال می تواند باعث شود زمان در بیمارستان زودتر سپری شود.

8- مدت زمان ملاقات با بیمار را مد نظر داشته باشید

اگر بیمارتان خسته ، پریشان یا ناخوش است بازدید خود را کوتاه کنید. ملاقات را تنها درصورتی طولانی کنید که بیمار از شما بخواهد بیشتر بمانید. اگر به نظر می رسد تنها هستند ، می توانید از او بپرسید که آیا دوست دارد یک یا دو ساعت دیگر در کنار او بمانید یا خیر.

9- سعی کنید موجب آرامش بیمار شوید

با داستانهای ناگوار و مباحث استرس زا ، به بیمارستان مراجعه نکنید. درمورد موارد مثبت و امیدبخش با بیمارتان صحبت کنید. از موارد دلهره آور و ناراحت کننده خودداری کنید ، مگر اینکه بیمار بحث را شروع کند.

حتما بخوانید: علائم ناراحتی قلبی که از حالت بدن میتوان فهمید + انواع مشکل قلبی

10- به حریم خصوصی بیمار احترام بگذارید

بیماران ممکن است تحت عملهای مکرر یا روشهای تهاجمی قرار گیرند. بستری بودن در بیمارستان به معنای این نیست که بیمار به حریم خصوصی اش اهمیت نمی دهد. در صورت مراجعه پزشک یا پرستار، اتاق بیمار را ترک کنید ، زیرا او ممکن است دوست نداشته باشد که از اطلاعات یا روشهای درمانی محرمانه اش مطلع شوید.


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


linkنکات بیمارستان

مطالب مشابه

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up