اضافه کردن یک پروبیوتیک به رژیم غذایی ، یک روش عالی برای حمایت از سلامت دستگاه گوارش و ایمنی بدن و همچنین تقویت سلامتی کلی است. اطلاعات زیادی در مورد پروبیوتیک ها در دسترس است و تقریباً هر محصول ادعا می کند که بهترین عملکرد را دارد. بنابراین ، چگونه بفهمیم که کدام صحیح است؟ و مهمترین چیزهایی که باید در مورد پروبیوتیک ها بدانیم چیست؟ در این مطلب با سایت سالم زیبا همراه ما باشید تا به 4 واقعیت شگفت انگیز در مورد پروبیوتیک ها پی ببرید.
1- آیا برخی از گونه های پروبیوتیک، بهتر از سایرین هستند؟
آیا برخی از گونه های پروبیوتیکی بهتر از سایرین هستند؟ هم بله و هم خیر! پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که در روده زندگی می کنند و برای حفظ بقای میلیون ها ارگانیسم در دستگاه گوارش لازم هستند. در نتیجه ، نمی توان به طور قطع گفت که کدام نوع پروبیوتیک “بهتر” است ، زیرا این از شخصی به شخص دیگر متفاوت است.
میکروبیوم روده فرد بسته به رژیم غذایی ، ژنتیک ، آب و هوا ، سن ، اسیدیته دستگاه گوارش و متغیرهای بی شمار دیگری متفاوت است. علاوه بر این میکروبیوم های دستگاه گوارش ما به طور مداوم در حال تغییر هستند. بهترین پروبیوتیک برای شما نیز به این بستگی دارد که برای چه هدفی از آن استفاده می کنید؟ چون سویه های مختلف پروبیوتیکی ممکن است به روش های مختلف به سلامتی شما کمک کند.
10 نکته ضد پیری ساده و بهترین غذاهایی که روند پیری را کند میکنند
بنابراین ، آنچه برای شما مناسب است ، ممکن است برای فرد دیگر مناسب نباشد. به همین دلیل است که بیشتر افراد ترجیح می دهند به جای تنها یک یا دو گونه پروبیوتیک ، فرمول های ترکیبی پروبیوتیک مانند Swanson Ultra Probiotic Complex ، که شامل 25 سویه پروبیوتیک مختلف برای حمایت از دستگاه گوارش و ایمنی است ، مصرف کنند.
تبلیغات می توانند انتخاب یک پروبیوتیک را مشکل تر کنند. به عنوان مثال ، شرکت A ممکن است یک مطالعه بر روی محصول خود انجام دهد و نشان دهد که سویه پروبیوتیک موجود در محصول آنها “مهمترین” یا “بهترین گونه” در مقایسه با سایر گونه ها است – این حتی می تواند برخی از متخصصان بهداشت را هم گیج کند. مطالعات برای نشان دادن فواید یک محصول خوب است ، اما برخی از این مطالعات برای نشان دادن یک نتیجه خاص طراحی شده اند ، حتی اگر هر پروبیوتیکی تقریباً همان نتیجه را ارائه دهد. وقتی این اطلاعات به طور عمومی به اشتراک گذاشته نشود ، باعث می شود محصول تبلیغ شده ، منحصر به فرد به نظر برسد. اما واقعیت این است که هیچ تفاوتی با صد سویه دیگر پروبیوتیک ندارد.
و در آخر این که پروبیوتیک مناسب برای شما ممکن است همان پروبیوتیکی نباشد که برای شخص دیگر بهترین است.
2- آیا تمام پروبیوتیک ها باید در یخچال نگهداری شوند؟
آیا پروبیوتیک ها نیاز به یخچال دارند؟ برخی از آنها بله اما همه ی آنها نیاز به یخچال ندارند. نیاز به یخچال از محصولی به محصول دیگر متفاوت خواهد بود ، بنابراین توجه به برچسب مهم است. اگر برچسب چیزی درباره نگهداری در یخچال و فریزر نگفته باشد ، می توانید فرض کنید که آن پروبیوتیک پایدار است و نیازی به یخچال ندارد.
بیست سال پیش ، پروبیوتیک ها طوری بودند که اگر در یخچال نگهداری نمی شدند ، احتمال از بین رفتن باکتری ها وجود داشت. با این حال ، پیشرفت های کنونی علم اجازه می دهد که امروزه بیشتر پروبیوتیک ها در دمای اتاق پایدار بمانند.
متأسفانه ، این ایده قدیمی آنقدر شایع بود که برخی از افراد هنوز به پروبیوتیک هایی که در یخچال نبودند ، اعتماد نداشتند. در نتیجه ، برخی از شرکت ها همچنان به ارائه پروبیوتیک هایی که نیاز به یخچال داشتند ، ادامه دادند.
جواب ساده در مورد نگهداری پروبیوتیک ها این است که برچسب محصول را بخوانید. اگر در برچسب بگوید که نیاز به نگهداری در یخچال است ، باید آنرا در یخچال بگذارید. اگر اینطور نباشد ، پس لازم نیست. درصورت عدم ذکر نگهداری در یخچال ، این کاملاً شخصی است که آن را کجا نگهداری کنید.
3- آیا عدم احساس عملکرد پروبیوتیک ها به این معناست که آنها مرده اند؟
نتیجه ی مصرف پروبیوتیک ها فوراً احساس نخواهد شد ، و در مورد بسیاری از مکمل های طبیعی نیز همینطور است. تغییرات در بدن می تواند زمان بر باشد. چه مدت طول می کشد تا پروبیوتیک کار کند؟ این به میکروبیوم منحصر به فرد شما و پروبیوتیکی که مصرف می کنید بستگی دارد. بعضی اوقات دیدن تغییرات ناشی از پروبیوتیک ها ، ممکن است چند هفته طول بکشد و برخی دیگر ممکن است طی چند ساعت خود را نشان دهد.
در ضمن ، چگونه می فهمید پروبیوتیک های مصرفی زنده هستند؟ اگر در مورد قرص های پروبیوتیکی خود شک دارید یا نگران هستید که پروبیوتیک ها منقضی شده باشد ، یک راه آسان برای فهمیدن وجود دارد. از قرص های پروبیوتیکی ماست درست کنید!
دستور العمل های مختلفی برای تهیه ماست از کپسول پروبیوتیکی وجود دارد ، و این بهترین راه برای اطمینان از زنده بودن باکتری های موجود در آن است. در اینجا یک دستور العمل ماست وگان عالی برایتان آورده ایم که از نارگیل استفاده می کند:
دستور العمل تهیه ی ماست نارگیل وگان
مواد مورد نیاز:
- 4/3 تا 1 فنجان آب نارگیل
- 16 اونس (453 گرم) نارگیل خام
- پودر پروبیوتیک (تقریبا 2 کپسول)
طرز تهیه:
1- آب نارگیل و خود نارگیل را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شوند.
2- پودر پروبیوتیک را اضافه کنید (محتویات دو عدد کپسول پروبیوتیکی را داخل مخلوط کن بریزید) و دوباره کمی مخلوط کنید.
3- مواد را داخل یک کاسه (یا قابلمه) به اندازه کافی بزرگ بریزید تا کمی فضای آن بزرگ تر شود. یک درب روی آن بگذارید و اجازه دهید برای 8 تا 16 ساعت بماند. هر چه مدت زمان طولانی تری بماند ، ماست طعم بهتری پیدا می کند.
4- برای اضافه کردن طعم و مزه به ماست در زمان خوردن ، از عصاره هایی مانند وانیل ، میوه تازه و غیره استفاده کنید.
توجه: ماست در هوای گرم سریعتر آماده می شود بنابراین زمان نگهداری ممکن است متفاوت باشد. اگر در آب و هوای خنک تری زندگی می کنید ، دمای ماست را کنترل کنید. پس از درست شدن ماست ، آن را تا هفت روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
4- آیا کسانی که ماست می خورند به پروبیوتیک احتیاجی ندارند؟
این فرض می تواند مشکل باشد. اگرچه ماست از کشت باکتری ها تهیه می شود ، اما تمام ماست ها حاوی پروبیوتیک های زنده نیستند. بعضی از ماست ها پس از تخمیر ، گرما داده می شوند که این می تواند باکتری های زنده موجود در آن را از بین ببرد. برای اطمینان از محتوای پروبیوتیکی ماست ، باید برچسب محصول را بخوانید.
اگر ماست حاوی پروبیوتیک های زنده باشد ، این سؤال مطرح می شود که میزان دریافت باکتری های مفید از این ماست چقدر است؟ این به نوع ماست مصرفی و کیفیت آن بستگی دارد.
9 تا از بهترین آنتی بیوتیک های طبیعی که باید در منزل داشته باشید!
بسیاری از ماست های تجاری ادعا می کنند که محصولات آنها حاوی پروبیوتیک می باشد در صورتیکه اینطور نیست. همچنین باید مراقب قندهای اضافه شده به ماست باشید که موجب افزایش کالری دریافتی می شود.
اگر مطمئن نیستید که از خوردن ماست های پروبیوتیک ، به سلامت دستگاه گوارش تان کمک می کنید ، می توانید از مکمل های باکیفیت پروبیوتیک استفاده کنید.
ویدیوی کوتاه جالب راجب پروبیوتیک ها