کاشت مو

عوارض کاشت مو در روشهای مختلف و 4 روش جدید کاشت مو در ایران

کاشت مو یکی از موثرترین روش های رفع طاسی و ریزش مو است، معمولا در در کاشت مو، مو از بانک مو که معمولا پشت سر و یا بدن شخص است برداشته میشود، سپس با یک لوپ مخصوص فولیکول های مو به صورت تک تک با ظرافت جدا می شوند معمولا این روش عارضه ای به دنبال نخواهد داشت. اما در برخی افراد ممکن است عارضه هایی رخ دهد که به طور کلی به سه دسته تقسیم میشوند، در ادامه به بررسی تمام عارضه هایی که در فرایند کاشت مو ممکن است اتفاق بیفند اشاره خواهیم کرد. همچنین روش های جدید انجام کاشت مو را خواهیم گفت.

عوارض کاشت مو

word image 25

1- عوارض عمومی کاشت مو

1- واکنش‌های بدن نسبت به داروهای بی‌حسی موضعی می‌تواند به چند شکل بروز یابد. در بیشتر مواقع، علایم حساسیت ناشی از ترس بیمار در دریافت دارو است.

2- سنکوپ یکی از عوارض کاشت مو است که موجب غش یا از دست دادن موقت هوشیاری می‌شود و معمولاً خطرناک نیست. این عارضه ممکن است ناشی از درد، بالارفتن فشار خون، کم‌آبی بدن، افت قند خون و موارد دیگر باشد.

3- درد در زمان جراحی یا بعد از آن از شایع‌ترین عوارض کاشت مو است.

4- سرفه و سکسکه از جمله عوارض نادر اما آزاردهنده‌ی کاشت مو هستند؛ چون می‌تواند تا ۲-۳ روز طول بکشند که ناشی از تحریک اعصاب پوست سر هستند.

5- عفونت می‌تواند در ناحیه‌ی گیرنده و همچنین در ناحیه‌ی برداشت گرافت‌ها رخ بدهد.

2- عوارض ناشی از تکنیک کاشت مو

1- عوارض روش FUT

FUT-کاشت-مو

  • اگر برش ایجاد شده در ناحیه‌ی بانک مو به شکلی بخیه بخورد که روی زخم فشار وارد شود، می‌تواند باعث کاهش یا قطع خونرسانی به آن قسمت شود که موجب مرگ سلولی و بافت میشود.
  • اِسکار در صورتی ایجاد می‌شود که آسیب ایجاد شده در پوست به خوبی ترمیم نشود. در موارد شدید، اسکار به شکل جای زخم گوشتی یا کلوئیدی در می‌آید.
  • درد ماندگار و بی‌حسی طولانی مدت بانک مو از جمله عوارض کاشت مو به روش FUT هستند.
  • ریزش موی شوکی که در علم پزشکی به آن افلوویوم می‌گویند از جمله عوارض کاشت مو است.
  • خونریزی، باز شدن بخیه‌ها و التهاب فولیکول‌ها سایر عوارض کاشت مو به روش FUT هستند که به ندرت مشاهده می‌شوند.

2- عوارض کاشت مو به روش FIT

FIT-کاشت-مو

  • تُنُک شدن بانک مو یکی از عوارض کاشت مو به روش FIT است ، در این حالت بخش‌هایی از ناحیه‌ی بانک مو خالی و بخش‌هایی پر است.
  • اسکارهای نقطه‌ای از جمله عوارض کاشت مو به روش FIT است.
  • دفن شدن فولیکول‌ها بیشتر در روش FIT دیده می‌شود.
  • کیست‌های زیر پوستی معمولاً ناشی از دفن شدن فولیکول‌ها هستند. اگر فولیکول‌های دفن شده، از پوست سر خارج نشوند، احتمال ایجاد کیست‌ زیاد است.

3- عوارض منطقه پیوند مو

1- التهاب فولیکول‌ها از عوارض نادر کاشت مو در ناحیه‌ی گیرنده است که می‌تواند به دلیل عدم رعایت بهداشت شخصی یا بیماری‌های زمینه‌ای پوستی ایجاد ‌شود.

2- رشد کم گرافت‌ها می‌تواند ناشی از آسیب دیدن آن‌ها در طی مراحل برداشت، آماده‌سازی یا کاشت باشد.

3- خط رویش نامناسب و نتایج غیرطبیعی یا عروسکی از عوارض کاشت مو است.

4- ورم از پیشانی شروع می‌شود و ممکن است به پلک‌ها و بینی هم منتشر شود. برای بهبود ورم می‌توانید از کمپرس سرد استفاده کنید و در هنگام خواب سر خود را بالاتر از سطح بدن قرار دهید.

word image 26

جدیدترین روش های کاشت مو

1- کاشت مو Micro FIT

میکرو اف آی تی (Micro FIT) یا MFIT آخرین دستاورد تکنیکی در حوزه کاشت مو در ایران است. در این روش از دستگاه‌های دقیق و ظریف خاصی استفاده می‌شود و برداشت گرافت‌ها به صورت واحد فولیکولی (فولیکولار یونیت) است.

2- کاشت مو به روش DHI

در پیوند مو به روش DHI بعد از اینکه فولیکول های مو از ناحیه اهدا کننده در پشت سر گرفته شدند، با استفاده از یک میکرو موتور و یا به صورت دستی با روش DHI به منطقه ای که مو ریزش داشته است منتقل می شوند.

در این روش از یک ابزار پزشکی ویژه با نام Choi Implanter یا Choi Pen استفاده میشود. در این تکنیک منطقه ای که قرار است فولیکول ها از آن گرفته شود تراشیده نمی شود و با تراکم چهار برابر نسبت به سایر روش ها می توان گفت که در حال حاضر بهترین روش کاشت مو در دنیا محسوب می شود.

3- کاشت مو به روش SUT

از مزیت های مهم روش SUT استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک، که منجر به ایجاد كیفیت بالا در خط رویش و تراكم بالای 14000تار مو میباشد یعنی 3 برابر روشهای قدیمی است.

در روش کاشت SUT پیاز مو به صورت دستی برداشت و کاشت نمی شود بلکه به وسیله پانچ لیزری از محل اهدا کننده که معمولاً پشت سر می باشد جدا می شود و سرعت این جراحی بیشتر از سایر تکنیک های کاشت مو است.

4- کاشت مو رباتیک با دستگاه ARTAS

کاشت مو ARTAS یک روش کاشت مو رباتیک با حداقل تهاجم است. سیستم ARTAS برای انجام روش برش واحد فولیکولی (FUE) از رباتیک دقیق و الگوریتم‌های هوشمند استفاده می‌کند و عملا بدون درد است و هیچ زخمی نخواهد داشت.دستگاه ARTAS رباتیک دقیق، سرعت، دقت و سازگاری را فراهم می‌کند و همچنین دارای تصویربرداری دیجیتال پیشرفته و الگوریتم‌های هوشمند است که باعث ایجاد نتیجه‌ای مطلوب بعد از عمل می‌شود.

روش های قدیمی تر کاشت مو

1- کاشت مو به روش FUT

در روش FUT، تعداد زیادی فولیکول در یک نوار نازک از پشت سر برداشت می‌شوند. فولیکول‌ها در لایه‌ی میانی پوست قرار دارند؛ لذا برش ایجاد شده در فرآیند جراحی، نسبتاً عمیق است. بعد از بهبودی زخم ایجاد شده، جای زخم یا اسکار ایجاد می‌شود.

2- کاشت مو به روش FIT

در روش FIT گرافت‌ها به صورت دانه دانه برداشت شده و در ناحیه‌ی گیرنده کاشته می‌شوند. برداشت و کاشت گرافت‌ها با استفاده از ابزار بسیار کوچکی انجام می‌شود که سوراخ‌هایی به قطر کمتر از ۱ میلی‌متر روی پوست سر ایجاد می‌کند. به همین دلیل در روش FIT زخم‌ها بسیار کوچک‌اند.

نکات تکمیلی

1- قبل از اینکه ادام به کاشت مو کنید، حتما به یک متخصص مراجعه تا نیاز شما به کاشت مو را بررسی کند.

2- قبل از اقدام به کاشت دلیل ریزش مو و طاسی خود را بیابید.

3- کاشت مو سن خاص خود را دارد و معمولا در سنین زیر 23 سال، انجام این عمل توصیه نمی شود و اغلب صورت نمی گیرد.

4- قبل از انجام کاشت مو، اقداماتی همچون لیزردرمانی، مزوتراپی و یا مصرف مکمل ها را امتحان کنید.

5- در انتخاب کلینیک، پرسنل و روش های انجام کاشت تحقیق کنید.

6- درباره تمامی عوارض کاشت مو با پزشک خود صحبت کنید.

بهترین مراکز و پزشکان برای کاشت مو را در این مطلب معرفی کرده ایم!


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

linkکاشت مو

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up