کرم ضد آفتاب

چرا ضد آفتاب را دور چشم نباید زد؟ (5 دلیل اصلی)

مواد فعال موجود در ضد آفتاب ها از معدود مواد محصولات مراقبت از پوست هستند که توسط FDA (سازمان غذا و دارو آمریکا)، تنظیم و تایید می شوند. اما آیا می دانستید که نباید ضد آفتاب را در اطراف چشم ها بزنید؟

مشکلات ناشی از استفاده از ضدآفتاب اطراف چشم

مسلما استفاده از ضد آفتاب یک امر حیاتی برای داشتن پوستی سالم و زیبا است اما قرار دادن ضد آفتاب های معمولی دور چشم، به دلایل زیر توصیه نمی شود:

  • احتمال بروز واکنش های آلرژیک وجود دارد. ضد آفتاب ها هم مانند دیگر محصولات بهداشتی ممکن است حاوی مواد شیمیایی باشند که موجب خارش و تحریک پوست می شوند. استفاده از این محصولات در اطراف چشم، احتمال بروز آلرژی ها و مشکلات حادتر را افزایش می دهد.
  • برخی ترکیبات بکار رفته در ضد آفتاب ها از جمله الکل، ممکن است باعث خشک شدن پوست شوند که موجب حساسیت بیشتر و در نهایت چین و چروک های بیشتر اطراف چشم می شوند.
  • ضد آفتاب های معمولی ممکن است باعث تحریک چشم ها شوند. بعضی افراد با استفاده از ضد آفتاب در اطراف چشم احساس سوزش و حساسیت می کنند. این بدین دلیل است که مواد موجود در برخی از ضد آفتاب ها حاوی مواد شیمیایی تحریک کننده هستند و علاوه بر سوزش و آلرژی، ممکن است موجب حساسیت موقتی به نور هم شوند.
  • استفاده از مقادیر زیاد ضد آفتاب معمولی دور چشم می تواند موجب ایجاد کیست های کوچک جوش مانند (سفید یا زرد) که به آنها میلیا سید گفته می شود، گردد.
  • استفاده از ضد آفتاب های معمولی دور چشم می تواند موجب بروز لکه های کمرنگ آکنه و یا تشدید آنها شود. بنابراین برای مخفی کردن این لکه ها، به هیچ عنوان از ضد آفتاب استفاده نکنید چون اینکار تنها مشکل شما را حادتر می کند.

حال که از مضرات استفاده از ضد آفتاب دور چشم اطلاع پیدا کردید، بهتر است به اهمیت مراقبت از پوست حساس دور چشم نیز آشنا شوید. در این قسمت به اهمیت سلامت پوست و ناحیه ی اطراف چشم پی می برید.

چرا محافظت از پوست اطراف چشم ها بسیار مهم است؟

متأسفانه ناحیه چشم و اطراف آن به شدت در معرض آفتاب قرار دارد. پوست اطراف چشم، نازک ترین قسمت پوست صورت است بنابراین علائم پیری ناشی از اشعه ماوراء بنفش، در این ناحیه زودتر از بقیه صورت ظاهر می شوند. استفاده از عینک آفتابی برای پیشگیری از پیری دور چشم کافی نیست. ناحیه پلک یکی از مکان های متداول بروز سرطان های پوستی غیر ملانوم است. در حقیقت سرطان های پلک از جمله کارسینوم سلول بازال (BCC)، کارسینوم سلول سنگفرشی (SCC) و ملانوما، 5 تا 10 درصد از کل سرطان های پوست را تشکیل می دهند که از این میان نود و پنج درصد از این آنها، کارسینوم سلول بازال یا کارسینوم سلول سنگفرشی هستند.

word image 11

افزایش موارد ابتلا به سرطان پوست، به میزان زیادی مورد توجه متخصصان پوست قرار گرفته است. سرطان های پوستی غیر ملانوم، از جمله کارسینوم سلول بازال و کارسینوم سلول سنگفرشی، بالاترین میزان بروز سرطان در ایالات متحده را به خود اختصاص داده اند. در حال حاضر ملانوما ششمین سرطان شایع در مردان و هفتمین سرطان شایع در زنان است و جزء سه سرطانی ست که احتمال مرگ و میر در مردان را افزایش داده است. در صورت ابتلا به سرطان پلک، خطر آسیب های بافتی به ساختارهای حیاتی اطراف چشم و حتی کوری افزایش پیدا می کند.

راه حل

برای حل این مشکل و کاهش خطر ابتلا به سرطان پلک، توصیه می شود که از ضد آفتاب های مخصوص دور چشم استفاده نمایید. هنگام خرید این ضد آفتاب ها سعی کنید به دنبال محصولی باشید که باعث ایجاد مشکلات پوستی یا تحریک چشم نشود چون ناحیه چشم نسبت به بقیه صورت نازک تر و حساس تر است. اگر باز هم مایل به استفاده از ضد آفتاب معمولی دور چشم هستید، سعی کنید از ضد آفتاب های مخصوص پوست های حساس و حاوی مواد مرطوب کننده استفاده کنید. همچنین سعی کنید از مقادیر بسیا کم ضد آفتاب در اطراف چشم استفاده نمایید.

حتما بخوانید: چگونه، کی و چه مقدار ضد آفتاب بزنیم؟ (و پاسخ به سوالات رایج)

4تا از پرفروش ترین کرم های دور چشم ماه گذشته


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


linkکرم ضد آفتاب

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up