خانه > طب سنتی > خراطین و روغن خراطین چیست؟ به همراه تصاویر، فیلم و کاربردهای آن
روغن خراطین

خراطین و روغن خراطین چیست؟ به همراه تصاویر، فیلم و کاربردهای آن

روغن خراطین از روغن کرم ایزنفتیدا گرفته میشود. در واقع کرم ایزینفتیدا یکی از انواع کرم‌هایی است که در هند یافت می‌شود. این کرم در بدن خود دارای موادی است که به الانتئین معروف است و این مواد می‌تواند باعث افزایش سایز و افزایش حجم اعضای بدن انسان شود. کرم ایزنفتیدا بر روی بدنه کرم سرشار از سلول های ایبونوساتازین میباشد.

حتما بخوانید: 13 تا از بهترین و جدیدترین روش چاقی صورت با داروهای گیاهی در کمتر از 30 روز

این سلول ها در زمان روغن گیری بصورت پوره های بسیار ریز میشوند و بسیار طبع گرمی دارند. روغن خراطین اصل در واقع باید حاوی ۹۶% روغن کرم ایزینفتیدا که این روغن حاوی ۹۶% الانتئین و الباقی مواد کلاژن ساز و پروتئین است باشد. عموما در روغن های خراطین از روغن زالو نیز به دلیل دارا بودن مواد کلاژن ساز نیز استفاده میشود.

کرم ایزینیا فتیدا چیست؟

ایزینیا فتیدا که در اصطلاح کرم قرمز یا خزنده قرمز نامیده می‌شود. از روغن این کرم در صنایع آرایشی به عنوان حجم دهنده و جوان کننده استفاده می شود. کرم های زنده به رنگ ارغوانی یا قهوهای یا حتی تیره‌تر دیده می‌شوند. این کرمها در قسمت پشت خود نواری رنگی دارند و معمولاً در هر قطعه از بدن آنها، دو نوار دیده می‌شود.

رنگ بدن کرمها در قسمت شکم، کدرتر است. به هنگام بلوغ، طول کلیتلوم در کرمها به هفت الی نه قطعه می‌رسد که بین قطعات ۲۴، ۲۵ یا ۲۶ تا ۳۶ می‌باشد. این کرمها بسیار پرطاقت بوده و قادر به تحمل طیف وسیعی از نوسانات دما و رطوبت می‌باشند.

حتما بخوانید: بزرگ کردن آلت تناسلی مردان با دارو، آیا ممکن است؟ (جدیدترین تحقیقات)

تاریخچه روغن خراطین

این روغن در طب قدیم ایران به روغن خراطین معروف بوده که از آن برای حجیم کردن آلت , سینه , گونه و هر قسمت از بدن استفاده می شده است. اولین تحقیقات درباره روغن خراطین در سال ۱۹۸۵ میلادی توسط شرکت داو انجام گرفت و در سال ۱۹۸۷ برای اولین بار این محصول به اسم کرم A SKIN در جهان شهرت یافت. از آن پس شرکتهای بزرگ از روغن کرم به دلیل داشتن امگا۳,امگا۶ , امگا۹ و پروتئین فراوان در کرم های نرم کننده, جوان کننده پوست و حجیم کننده استفاده میکنند.

طرز تهیه روغن خراطین

  • معمولا کرم ایزینیفتیدا را بصورت مرده و تازه درون گالنی میریزند.
  • میتوان به آن کرم زالو نیز اضافه نمود .
  • سپس یک روغن پایه ( مانند جوجوبا ) به ترکیب ۱ به ۱۵۰ به آن اضافه مینماییم .
  • در مکانی روبه روی افتاب قرار داده و هر روز هم میزنیم .

خواص کلی روغن خراطین

۱-حجم دهنده ی فوق العاده موثر برای آلت تناسلی اقایان

۲- افزایش دهنده ی طول و قطر اندام بدن به مرور زمان

۳-بزرگ کننده فوق العاده موثر سینه و باسن خانم ها

۴-سفت کننده و فرم دهنده ی سینه و باسن خانم ها

۵-از بین برنده چین و چروک صورت

۶-از بین برنده رد جوش و اسکار های به جا مانده روی صورت

حتما بخوانید: 3 تا از جدیدترین روش های طبیعی-گیاهی برای بزرگ کردن سینه (بهداشتی)

۷-حجم دهنده ی لب و گونه

۸-افزایش گردش خون در موضع استفاده شده روغن

۹-افزایش اعتماد به نفس جنسی و حس قدرت در رابطه

۱۰-چاق کننده ی صورت

۱۱-به مقدار قابل توجه درمانگر زود انزالی

۱۲-از بین برنده گودی زیر چشم

عوارض روغن خراطین

1-ایجاد جوش بر روی صورت (درصورت تصفیه نشدن)

2-خارش

3-ایجاد التهاب در صورت ارتباط با خون انسان(محل باز یا زخم باز)

نکات خرید روغن خراطین

۱- روغن خراطین اصل دارای رنگ مشکی کامل است (روغن خراطین به رنگ خاکستری و رنگ روشن وجود ندارد).

2- روغن خراطین بدون پایه دارای روغن خالص خراطین است که کاملا مشکی و براق است اما در صورتی که با روغن پایه نیز استفاده گردد هم مشکی میشود.

3- راه حل تشخیص این روغن نیز بدین صورت است که تحت هیچ شرایطی روغن خراطین نباید بوی پفک های موجود در بازار را بدهد. بوی پفک ایجاد شده نیز نشان از استفاده رنگ های مجاز خوراکی در روغن را میدهند.

حتما بخوانید: آیا روغن خراطین واقعیت دارد و خواص آن از نظر علمی ثابت شده است؟

4- بدیهی است تولید کننده یا مصرف کننده های روغن خراطین ممکن است به دلیل بالا و پایین بردن سردی و گرمی روغن خراطین پودر ادویه های مختلفی به آن اضافه نمایند که باعث تغییر رنگ روغن می شود.

buy   روغن خراطین اصل را از این فروشگاه می توانید خریداری نمایید (کلیک کنید)

 

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست