در این مطلب ابتدا چند ترفند سبک زندگی و رژیم غذایی را یاد می گیرید که با آنها تا حد زیادی می توانید بوی بد دهان را کاهش دهید. سپس اسم بهترین قرص های رفع بوی بد دهان را معرفی می کنیم.
بدون این ترفندها، بوی بد دهان غیر ممکن است
برای رفع بوی بد دهان ناشی از مشکلات معده این کارهای ساده را انجام بدهید:
- غذاهای سرشار از پروبیوتیک مثل ماست (با محیط کشت زنده یا فعال)، کفیر، کیمچی و کلم ترش (ساورکرات) مصرف کنید. میتوانید از مکملهای پروبیوتیک هم استفاده کنید. مصرف این موارد به رفع مشکلات معده و روده شما که ممکن است دلیل اصلی بوی بد دهانتان باشد کمک کرده و سلامتی روده را برایتان به ارمغان می آورد.
- فیبر زیادی در رژیم غذاییتان بگنجانید. میوه ها و سبزیجات سرشار از فیبر هستند و این فیبر هم به نوبه خود مملو از پروبیوتیکهایی است که برای سلامتی روده شما ضروری اند.
- مصرف غذاهای فرآوری شده و سرشار از قند را کم کنید. خوردن چنین غذاهایی باعث رشد مخمر بیماری زایی به نام کاندیدا می شود که بوی بد دهان را در پی دارد.
- مصرف غذاهای گیاهی را افزایش بدهید. تحقیقات انجام شده نشان می دهد عامل اصلی و اولیه سلامتی روده مصرف غذاهای گیاهی است.
- هر روز 2 بار مسواک بزنید و نخ دندان بکشید.
- به طور مکرر از دهانشویه استفاده کنید یا نخ دندان را به دهانشویه آغشته کرده و سپس آن را استفاده نمایید.
- موقع مسواک زدن مسواکتان را روی زبان هم بکشید.
- بدنتان را هیدراته نگه دارید و آب فراوانی بنوشید. خشکی دهان یکی از عوامل بوی بد دهان است.
- حواستان به غذاهایی که می خورید باشد و درست انتخاب کنید.
- سیگار و قلیان نکشید.
- به طور منظم برای معاینه دندانها به دندانپزشک مراجعه کنید.
این ترکیب هم برای خیلیها جوابگو بوده! 4 داروی گیاهی برای حذف بوی سیر و پیاز از دهان
درمان های دارویی برای GERD (رفلاکس معده)
داروهای بدون نسخه و تجویزی مختلفی وجود دارند که می توانند رفلاکس معده را درمان کنند. این داروها عبارتند از:
- مسدود کننده های هیستامین (بلوکرهای H2): سایمتیدین و رانیتیدین هیدروکلراید و نیزاتیدین معروف ترین شان هستند.
- مهارکننده های پمپ پروتون: امپرازول و پنتپرازول و اس امپرازول معروف ترین شان هستند.
- آنتی اسیدها مثل کربنات کلسیم (TUMS) یا آلومینیوم و هیدروکسید منیزیم (Mylanta): الکا سلتزر و گاویسکون و میلانتامعروف ترین شان هستند.
بعضی از داروهای آنتی اسید جویدنی حاوی ترکیبات خوشبو کننده دهان هستند و یک تیر و دو نشان میزنند! هم رفلاکس معده شما را تسکین می دهند و هم بوی بد دهانتان را از بین می برند.
از طرف دیگر سایر داروهای درمان GERD باعث خشکی دهان می شوند. وقتی غدد بزاقی دهان به اندازه کافی بزاق تولید نکنند خشکی دهان رخ می دهد. این اتفاق هم اذیت کننده است و هم بوی بد دهان را در پی دارد. می توانید با پزشکتان درباره روشهای رفع خشکی دهان و عوارض جانبی احتمالی همه داروهایی که مصرف می کنید صحبت کنید.
یک ترکیب فوق العاده موثر و جدید خانگی برای رفع بوی بد دهان و بهبود گوارش
قرص PRO-Dental بهترین برای رفع بوی بد دهان
این قرص جویدنی که از نعنای طبیعی ساخته شده نفس شما را تازه و خوشبو می کند. PRO-Dental بدون گلوتن است و هر بسته آن 45 قرص دارد. توصیه می شود یک یا دو بار در روز یک قرص را بعد از مسواک زدن یا استفاده از دهانشویه بجوید و بعد کاملا قورت بدهید. این داروی گیاهی نیازی به نگهداری در یخچال ندارد و فقط باید در جای خشک و خنک نگهداری شود. قرصها را دور از دسترس کودکان نگه دارید و فقط در صورتی که بسته بندی آن کاملا مهر و موم و سالم باشد از آن استفاده کنید.
قرص پیشنهادی دوم: Topicy
پرامتیازترین در دنیا بوده است که جزو داروهای خارجی می باشد و بدون نسخه می توانید تهیه نمایید.
قرص پیشنهادی سوم: قرص رفع بوی بد دهان Halitomin
این قرص بدون نسخه که در سایت آمازون هم موجود است یکی از پر امتیازترین داروها در تمام دنیا بوده است. قرصهای جویدنی هالیتومین (Halitomin) با داشتن عصاره آویشن نفس شما را برای مدت طولانیتری خوشبو و تازه نگه می دارند. علاوه بر این، هالیتومین حاوی روی هم هست.
- نحوه مصرف: بزرگسالان می توانند روزی 3 قرص بجوند و تا 30 دقیقه بعد از مصرف قرص نباید هیچ نوع خوردنی یا نوشیدنی مصرف کنند.
- تعداد در هر بسته: 30 عدد
خیلی مهمه: بدترین و بهترین غذاها برای سلامت معده