مکمل عضلات

دستروفی (تنزل) عضلانی، 5 تا از بهترین مکملهای طبیعی برای بهبود سریع

دیستروفی عضلانی مجموعه ای از اختلالات است که باعث تخریب ماهیچه های اسکلتی ، کاهش انعطاف پذیری و ضعف پیشرونده می شود. در دیستروفی عضلانی ، جهش غیر طبیعی ژن در تولید پروتئین هایی دخالت می کند ، که برای تشکیل ماهیچه های سالم لازم هستند. بیش از 30 نوع دیستروفی عضلانی وجود دارد. از بین 30 نوع مختلف مشخص شده ، نه نوع از آن رایج است.

نکات مهم

علائم شایع ترین انواع دیستروفی عضلانی معمولاً در دوران کودکی به ویژه در پسران شروع می شود. برخی از افراد مبتلا به دیستروفی عضلانی توانایی راه رفتن را از دست میدهند. ممکن است برخی دیگر در بلع یا نفس کشیدن دچار مشکل شوند.

هیچ روش درمانی شناخته شده ای برای دیستروفی عضلانی وجود ندارد. با این حال ، داروها و روشهای درمانی وجود دارد که می تواند به مدیریت علائم کمک کند و پیشرفت بیماری را کند کند.

این وضعیت پزشکی عمدتاً ارثی است یا از نظر ژنتیکی از والدین به کودک منتقل می شود ، اما همیشه اینگونه نیست. گفته می شود که سی و پنج درصد از موارد این اختلال به دلیل جهش های ژنتیکی خود به خود و به طور تصادفی اتفاق می افتد ، که تولید پروتئین ها در بدن را تغییر می دهد. گفته می شود که دیستروفی عضلانی به دلیل کروموزوم هایی که مردان با آنها متولد می شوند ، بیشتر در جنس مذکر اتفاق می افتد.

روشهای درمانی این بیماری عبارتنداز:

  • ترکیبی از استروئیدها
  • دستگاه های ارتوپدی مانند صندلی های چرخدار
  • گروه های پشتیبانی
  • آلبوترول (دارویی که برای مبتلایان به آسم استفاده می شود)
  • ورزش
  • گفتار درمانی
  • مکمل هایی برای افزایش سطح انرژی و حجم عضلات

همچنین اخیرا روشهای درمانی جدیدی مانند درمان سلولهای بنیادی و ژن درمانی انجام می شود.

مکمل های طبیعی

روشهای متداول درمان ، جوانب مثبت و منفی خود را دارند. با این وجود بهتر است در کنار روشهای سنتی به سراغ روشهای طبیعی درمان بروید. بهتر است قبل از مصرف هر نوع مکمل ، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید. مکمل های طبیعی زیر برای دیستروفی عضلانی پیشنهاد می شود:

1- کوآنزیم Q10

CoQ10 در مقادیر بسیار کم در غذاها یافت می شود. بیشتر جوانان قادر به ساخت CoQ10 در بدن خود هستند. با این حال ، کودک مبتلا به دیستروفی عضلانی ممکن است به مقدار بیشتری از آن احتیاج داشته باشد یا بخاطر این اختلال ممکن است مواد مغذی خیلی کمی تولید کند.

مشخص شده است که مکمل CoQ10 برای عضله قلب مفید است زیرا می تواند به بهبود نارسایی قلب به همراه کاردیومیوپاتی کمک کند. CoQ10 برای سلول های ماهیچه ای ضروری است زیرا به کنترل رشد ، تولید انرژی در سطح سلول و سایر عملکردهای مهم زندگی کمک میکند. راجب این ماده بیشتر بخوانید!

2- ویتامین E

مشابه کوآنزیم Q10 ، ویتامین E نیز یک آنتی اکسیدان است. گفته می شود که بیشتر آنتی اکسیدان ها برای کسانی که دچار دیستروفی عضلانی هستند مفید هستند. بیش از 50 سال پیش مشخص شد که کمبود ویتامین E می تواند منجر به بروز دیستروفی عضلانی شود ، این یک اختلال شبیه به مواردی است که در اثر کمبود ویتامین C ایجاد می شود. انواع مختلفی از دیستروفی عضلانی ارثی وجود دارد که به طور گسترده ای شناخته شده است با این حال ، ماهیت دقیق این نوع ها هنوز کاملاً درک نشده است.

شواهد خاصی درباره ارتباط بین ویتامین E ، ویتامین C ، ویتامین B6 و سایر ویتامین ها در عملکرد عضلات حاکی از این است که مصرف بهینه این مواد مغذی برای بیماران مبتلا به دیستروفی عضلانی از اهمیت زیادی برخوردار است. با این حال ، هنوز گزارش های روشنی از افزایش ویتامین دریافتی برای بیمارانی که به این بیماری مبتلا هستند ، گزارش نشده است.

علاوه بر این ، ویتامین E باید به شکل طبیعی استفاده شود. در یک مطالعه ، به بیماران 600 میلی گرم ویتامین E و مقدار زیادی سلنیوم داده شد. این مطالعه نتایج خوبی در هر پنج بیمار داشت:

  • قدرت گرفتن(اشیاء) در آنها بهبود یافت
  • راه رفتن آنها عادی شد
  • دو بیمار توانستند روی پاشنه های خود بنشینند و به طور صحیح بایستند
  • یکی از آنها توانست روی انگشتان پا راه برود
  • شخص دیگری می تواند بدون کمک صندلی از حالت دراز کش بلند شود

همچنین دو بیمار از نظر توانایی فیزیکی، بهبود زیادی نشان دادند. عوارض جانبی ناشی از مصرف این ویتامین گزارش نشده است. راجب ویتامین ای بیشتر بخوانید!

3- سلنیوم

سلنیوم به عنوان یک ماده معدنی مهم در نظر گرفته شده است ، که گفته می شود با ویتامین E کار می کند. مشارکت وجود هر دوی این عناصر در بدن مؤثر است. مصرف مقدار 100-300 میکروگرم سلنیوم در روز برای محافظت از سلول ها و غشاها در برابر هرگونه اکسیداسیون مضر کافی است.

در بیماران مبتلا به دیستروفی عضلانی ، میزان سلنیوم در خون تا حد زیادی کاهش می یابد. در حیوانات آزمایش شده است که آنهایی که از دیستروفی عضلانی رنج می برند را می توان با کمک مکمل سلنیوم درمان کرد. این ماده معدنی دوستدار ویتامین E بیشتر در مخمرها ، غلات سبوس دار ، حبوبات ، سبزیجات ، غذاهای دریایی و محصولات حیوانی یافت می شود. راجب آن بیشتر بخوانید!

4- لسیتین

لسیتین همراه با ویتامین E ، پاسخ های درمانی خاصی نشان داده است. دلیل این امر بیشتر می تواند به این دلیل باشد که لسیتین حاوی اینوزیتول و فسفاتیدیل کولین است که به بهبود بیماران مبتلا به دیستروفی عضلانی کمک می کند. دوز توصیه شده روزانه می تواند حدود 20 گرم یا تقریبا سه قاشق غذاخوری در روز باشد.

5- اسیدهای چرب امگا 3

بهترین منابع امگا 3 ، مکمل روغن ماهی است. دریافت اسیدهای چرب امگا 3 منجر به کاهش التهاب و همچنین تقویت ایمنی می شود. نکته منفی مصرف روغن ماهی این است که می تواند منجر به افزایش خونریزی برای افراد حساس به ویژه افرادی شود که داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین یا آسپیرین مصرف می کنند. راجب امگا 3 در بدنسازی بیشتر بخوانید!

سایر مکمل های تغذیه ای

  • مولتی ویتامین ها: یک مولتی ویتامین باید حاوی ویتامین های آنتی اکسیدانی مانند ویتامین A ، E ، C و ویتامین های گروه B همراه با سایر مواد معدنی مانند کلسیم ، روی ، سلنیوم و منیزیم باشد.
  • کلسیم و ویتامین D: روزانه یک یا دو قرص به تقویت ماهیچه ها و ضعف اسکلتی کمک می کند. راجب کلسیم و همچنین ویتامین دی بیشتر بخوانید!
  • استیل- ال کارنیتین: مقدار توصیه شده روزانه 500 میلی گرم برای آنتی اکسیدان و همچنین تقویت عضلات است. با این حال ، این آنتی اکسیدان می تواند در هورمون تیروئید اختلال ایجاد کند. همچنین برای کسانی که سابقه تشنج دارند مناسب نیست. همچنین ممکن است اثرات داروهای رقیق کننده خون را افزایش دهد.
  • کراتین: این مکمل فقط در صورت نیاز می تواند برای رفع ضعف و تحلیل عضلات مصرف شود. با این حال ، نکته منفی این مکمل این است که می تواند با داروهای خاصی که برای بیماری کلیوی استفاده می شود ، تداخل برقرار کند.
  • N- استیل سیستئین: برای به دست آوردن اثرات آنتی اکسیدانی ، می توان دوز روزانه 200 میلی گرم مصرف کرد.
  • اسیدهای آمینه: اینها شامل گلوتامین یا آرژینین برای محافظت از عضلات است.
  • L-theanine: دوز 200 میلی گرم 1-3 بار در روز برای حمایت از سیستم عصبی توصیه می شود.

ویدیویی راجب دیستروفی

 

دانلود ویدیو


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


link
دیستروفیضعف عضلاتگرفتگی عضلانی

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up