قرص ها

6 قرص شستشوی مجاری ادراری (و نکات کاربردی)

در این مطلب بهترین داروهای درمان عفونت ادراری که به تمیز کردن و از بین بردن عفونت های مربوط به مجاری ادرار کمک می کنند می پردازیم. برای تشخیص عفونت دستگاه ادراری از آزمایشات و روشهای زیر استفاده می شود:

  • تجزیه و تحلیل نمونه ادرار: پزشک از شما می خواهد که آزمایش نمونه ادرار بدهید تا ادرار شما از لحاظ وجود گلبولهای سفید، گلبولهای قرمز و یا باکتری بررسی شود. به شما گفته می شود که قبل از آزمایش ناحیه تناسلی خودتان را با یک پد ضد عفونی کننده تمیز و سپس ادرار را در ظرف مخصوص جمع آوری کنید. به این ترتیب نمونه ادرار بدون آلودگی خواهد بود.
  • آزمایش کشت ادرار: این آزمایش نشان می دهد که چه باکتریهایی باعث عفونت ادراری شما شده اند و به پزشک کمک می کند تا بهترین داروها را برایتان تجویز کند.
  • تصویربرداری از دستگاه ادراری: گاهی اوقات وجود مشکل در ساختار دستگاه ادراری باعث عفونتهای مکرر می شود. برای همین پزشک سونوگرافی، سی تی اسکن یا ام آر آی را توصیه می کند تا متوجه مشکل شود. ممکن است برای برجسته کردن ساختارهای مختلف دستگاه ادراری از رنگ کنتراست استفاده شود.
  • مشاهده داخل مثانه با اسکوپ: پزشک برای افرادی که به عفونت ادراری مکرر مبتلا هستند سیستوسکوپی تجویز می کند. سیستوسکوپی نوعی آندوسکوپی است که در آن با استفاده از یک لوله بلند و نازک مجهز به یک عدسی به نام سیستوسکوپ داخل مثانه و مجراری ادراری مشاهده می شود. سیستوسکوپ داخل مجرای ادراری قرار می گیرد و وارد مثانه می شود.

درمان عفونت ادراری

معمولا اولین درمان برای عفونت های دستگاه ادراری آنتی بیوتیکها هستند. نوع بیماری و باکتری موجود در ادرار شما تعیین می کند که باید از چه دارویی و برای چه مدت استفاده کنید.

داروهایی که برای درمان عفونتهای ساده دستگاه ادراری استفاده می شوند معمولا شامل موارد زیر می شوند:

  • تری متوپریم (Trimethoprim) و سولفامتوکسازول (sulfamethoxazole) که با نام باکتریم (Bactrim) هم شناخته می شود.
  • فسفومایسین (Fosfomycin) یا مونورول (Monurol)
  • نیتروفورانتوئین (Nitrofurantoin) که با نامهای ماکرودانتین (Macrodantin)، ماکروبید (Macrobid) و فورادانتین (Furadantin) هم شناخته می شود.
  • سفالکسین (Cephalexin)
  • سفتریاکسون (Ceftriaxone)

در مواردی که عفونت ادراری یا کلیه پیچیده است و گزینه درمانی دیگری وجود ندارد پزشک داروی فلوروکینولون (fluoroquinolone) را تجویز کند. اغلب اوقات علائم عفونت ادراری بعد از گذشت چند روز از شروع درمان بهبود پیدا می کنند؛ اما شما باید دوره درمان با آنتی بیوتیک را تا آخر کامل کنید. هیچ وقت مصرف دارو را بدون مشورت با پزشک قطع نکنید.

بهترین داروی گیاهی تخلیه کامل ادرار در مردان و زنان (درمان تکرر ادرار)

اگر عفونت ادراری بدون عارضه باشد دوره درمان شما هم کوتاهتر خواهد بود؛ مثلا ممکن است 1 تا 3 روز به مصرف آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید. اینکه چقدر و تا چه مدت باید دارو مصرف کنید به علائم بیماری و سابقه پزشکی شما بستگی دارد.

علاوه بر این احتمالا پزشک داروی مسکنی هم برایتان تجویز می کند تا سوزش هنگام ادرار کردن را از بین ببرد. معمولا درد ناشی از عفونت بلافاصله بعد از شروع مصرف آنتی بیوتیک از بین می برد.


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


linkبیماری های ادرار

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up