آلرژی غذایی

چگونه حساسیتهایی غذایی کودکمان را مدیریت کنیم؟

آلرژی های غذایی غالباً به اشتباه تشخیص داده می شوند. در نظرسنجی ها ، حدود 30 درصد از مردم می گویند که از آلرژی رنج می برند. با این حال ، یک مطالعه در سال 2011 توسط موسسه ملی آلرژی ها و بیماری های عفونی نشان می دهد که از هر 20 کودک ، یک نفر آلرژی غذایی دارد. به گفته مرکز کنترل بیماریها ، هشت ماده غذایی 90 درصد از کل آلرژی ها را شامل می شود: شیر ، تخم مرغ ، بادام زمینی ، آجیل درختی ، سویا ، گندم ، ماهی و صدف.

اختلالات غذایی، روشهای موثر درمانی، هشدارها و همه نکات مهم دیگر

در حالی که مرگ و میر کودکان در اثر آلرژی های غذایی باعث همدردی قابل توجه می شود ، اما این موارد نادر است. براساس CDC و سایر سازمان ها ، آمارها نشان می دهد سالانه کمتر از 20 نفر ، از جمله کودکان ، در اثر واکنش به مواد غذایی می میرند. در یک مطالعه دیگر نشان داده شد آلرژی به دارو به مراتب کشنده تر از آلرژی به غذا است. داروها تقریبا 60 درصد از مرگ و میر ناشی از آلرژی را شامل میشوند در حالی که واکنش های غذایی کمتر از 7 درصد از این تلفات را شامل می شود.

هنوز هم هوشیار باشید. حتی مقادیر کمی از آلرژن غذایی می تواند باعث بروز واکنش شدید و مرگ شود.

در اینجا شش عامل کلیدی برای محافظت از فرزندان آورده شده است.

1-عملکرد آلرژی های غذایی را بدانید

برخی تخمین ها حاکی از آن است که حدود 30 درصد از مردم فکر می کنند که آلرژی غذایی دارند در حالی که کمتر از پنج درصد آنها اطلاعات کافی در این زمینه دارند. احساس بد بعد از خوردن غذا همیشه نشاندهنده ی حساسیت نیست. عدم تحمل لاکتوز ، ریفلاکس اسید و سلیاک ( یک بیماری خود ایمنی که سیستم گوارش قادر به پردازش گلوتن نیست) ، آلرژی نیستند. آلرژی غذایی یک واکنش سیستم ایمنی به پروتئین است که بدن آن را مضر تلقی می کند و در طی چند دقیقه تا یک ساعت از خوردن غذا اتفاق می افتد. علائم این بیماری شامل کهیر ، خارش ، مشکل تنفس و آنافیلاکسی ، یک واکنش بالقوه تهدیدکننده زندگی است که شامل یک پالس سریع ، بثورات پوستی ، ورم گلو و فشار خون پایین است.

2- فرزند خود را در مورد آلرژی به مواد غذایی آزمایش کنید

آزمایشات لکه پوستی و آزمایش خون اغلب برای تشخیص آلرژی استفاده می شود. آنها بسیار حساس هستند و می توانند نتایج گمراه کننده داشته باشند. برای کسی که بیش از یک یا دو حساسیت غذایی دارند ، بسیار نادر است. یک پاسخ این است که از پزشک خود بخواهید که یک آزمایش دهانی انجام دهد. در این آزمایش ، پزشک واکنش کودک را به مقادیر کمی از مواد غذایی آلرژی زا کنترل می کند.

3- از پزشک متخصص اطفال بپرسید که آیا آلرژی به مرور زمان از بین خواهد رفت یا خیر

بیشتر کودکان نسبت به شیر ، تخم مرغ ، سویا و گندم حساسیت دارند. آلرژی به بادام زمینی و آجیل ، که حدود نیمی از یک درصد از افراد را تحت تأثیر قرار می دهد ، ماندگاری بیشتری دارد. از آنجا که آلرژی های غذایی در کودکان به مرور زمان از بین میروند ، مرتباً بررسی کنید تا ببیند آیا هنوز حساسیت وجود دارد یا خیر.

4- از پزشک متخصص اطفال در مورد ایمونوتراپی (ایمنی درمانی) سوال کنید

برای ده ها سال ، تنها درمان آلرژی اجتناب از غذاهای آلرژی زا بود. در حال حاضر ، تحقیقات جدید طرحهای امیدبخشی ها را ارائه می دهد. در روش ایمنی درمانی یا ایمونوتراپی آلرژی فرد در یک دوره ۱تا ۵ ساله (با اجازه پزشک متخصص) و یا بیشتر با مقادیر افزایش یابنده از ماده که به آن حسیاست دارد، از طریق تزریق زیرپوستی یا زیرزبانی، مواجه می شود. در این روش بدن بیمار به تدریج به ماده حساسیت زا (آلرژن) تحمل نشان می دهد..

5- به فرزندان خود بیاموزید که رژیم غذایی خود را مدیریت کنند

با بزرگتر شدن فرزندانتان ، او قادر به نظارت بر تغذیه ی خود خواهد بود. نحوه خواندن برچسب های مواد غذایی را به او توضیح دهید. به او نشان دهید كه چگونه از پیشخدمت ها ، سرآشپزها و سایر آماده كنندگان مواد غذایی درباره مواد اولیه غذا سوال كند. همچنین به او یاد دهید که روش انتقال آلودگی ها را یاد بگیرد.

اختلالات غذایی، روشهای موثر درمانی، هشدارها و همه نکات مهم دیگر

6- همیشه آماده باشید!

اگر فرزند شما حساسیت غذایی دارد ، همیشه آماده باشید. به او بگویید در صورت بروز واکشنهای آلرژیک بلافاصله با شماره 911 تماس بگیرد و یا به بیمارستان برود.

به یاد داشته باشید ، واکنش های بعدی نسبت به یک نوع غذا ممکن است مانند واکنش های قبلی نباشد. به عنوان مثال ، واکنش آلرژیک به آجیل می تواند در هنگام مواجهه بعدی بسیار شدیدتر باشد. پس آن را دست کم نگیرید و آماده باشید.


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

link
اختلال غذاییدرمان آلرژیکودک

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up