لتروزول

زمان تخمک گذاری بعد از مصرف لتروزول چقدر است؟

لتروزول یک داروی خوراکی تقویت کننده باروری برای بیماران با مشکلات تخمک گذاری است (مانند عدم تخمک گذاری یا تخمک گذاری نامنظم).

الف – چه کسانی کاندیدای لتروزول هستند؟

1- لتروزول یک داروی خوراکی تقویت کننده باروری برای بیماران با مشکلات تخمک گذاری است (مانند عدم تخمک گذاری یا تخمک گذاری نامنظم). برخی از بیماران با مشکل تخمک گذاری شرایط پزشکی دیگری نیز دارند که نیاز به درمان های خاص می باشد (مانند یک سندروم کم کاری تیروئید).

2-لتروزول به بیمارانی که هیچ گونه شرایط پزشکی شناخته شده ای مانع تخمک گذاری آن ها نیست و کسانی که درمان پزشکی به تنهایی قادر به تحریک تخمک گذاری آن ها نیست، ارائه می شود. برخی اصطلاحات مربوط به عملکرد تخمک گذاری عبارتند از: PCOS (سندرم تخمدان پلی کیستیک)، عدم تخمک گذاری، تخمک گذاری نامنظم، کمبود فاز لوتئال و کمبود پروژسترون.

حتما بخوانید: 3 تا از بهترین قرص های تقویت تخمدان در ایران (بدون عوارض)

ب – ارزیابی و آزمایشات

1- تاریخچه و معاینه فیزیکی در مطب.

2- تجزیه و تحلیل مایع منی.

3- چالش پروژستین (برای کسانی که پریود نمی شوند): یک هورمون از نوع پروژسترون برای تلاش برای القاء یک دوره قاعدگی تجویز می شود. اگر 2 تا 7 روز پس از تجویز، پریود نشدید با پزشکتان تماس بگیرید.

4- آزمایش کامل خون (هنگام صبح و ناشتا)، این کار برای ارزیابی شرایط پزشکی که به تخمک گذاری آسیب می رساند، انجام می شود. الف – هورمون تحریک کننده تیروئید (TSH). ب – پرولاکتین C، گلوکز، انسولین یا HgbA1C. ج – AMH.

5- آزمایش خون اضافی اختیاری: الف – تست انسولین و / یا آزمایش چالش گلوکز. ب – تستوسترون، DHEAS ، و سطح 17-OH پروژسترون (۱۷-هیدروکسی پروژسترون)، (این بررسی در حال حاضر فقط برای زنانی که شواهدی از مردانگی دارند توصیه می شود).

حتما بخوانید: قرص لتروزول-تأثیر بر بارداری، جنسیت جنین، عوارض و نکات مهم

ج – نحوه تجویز لتروزول

1- روز اول هر دوره (یا خود به خود یا ناشی از چالش پروژستین) روز ONE نامیده می شود.

2- لتروزول هر روز از روزهای 3 تا 7 مصرف می شود. دوز لتروزول 2.5 میلی گرم (یک قرص در روز) است.

3- تخمک گذاری باید بین روزهای 14 تا 19 اتفاق بیفتد (بنابراین لطفا مقاربت را در حدود روز 12 آغاز کنید و حداقل تا روز 20 آن را متوقف نکنید).

4- در اولین چرخه لتروزول، 5 تا 7 روز پس از تخمک گذاری، باید سطح پروژسترون خون بررسی شود. برای بهبود صحت تخمین تخمک گذاری خود از یک نمودار BBT یا نمودار تست تخمک گذاری استفاده کنید.

5- اگر پاسخ عالی از لتروزول (تخمک گذاری و سطح پروژسترون عالی) دریافت کنید، لتروزول را برای 3 تا 4 دوره ادامه خواهیم داد.

حتما بخوانید: قرص کلومیفن- بارداری، تخمک گذاری، طرز مصرف، عوارض و نکات مهم

6- با این حال، ما می دانیم که همه با لتروزول موفق نخواهند شد. نمونه هایی از مشکلات پاسخ لتروزول: الف – عدم تخمک گذاری. ب – تخمک گذاری اما پروژسترون فاز لوتئال ناکافی. ج – پاسخ واضح عالی به لتروزول، اما عدم تحقق بعد از 3 تا 4 دوره. برای هر یک از مثال های بالا، شما نیاز به تعیین قرار ملاقات با پزشک دارید تا بتوانید در مورد گزینه های بیش تر (اضافه کردن داروهای حساس به انسولین آزمایشی، ارجاع به یک متخصص غدد درون ریز تولید مثلی) بحث کنید.

7- در صورت بروز درد، باید برای معاینه به مطب مراجعه کنید.

8- عوارض جانبی لتروزول معمولا موقتی است اما می تواند شامل گرگرفتگی، ناراحتی سینه ها، حالت تهوع، استفراغ، سر درد یا اختلال بینایی باشد. ریسک دو قلوزایی در هنگام مصرف لتروزول 3 تا 4 درصد است.

منبع مطلب


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

link
درمان ناباروریکیست تخمدانلتروزول

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up