باردازی

جدیدترین روش تشخیص بارداری از روی چشم (نظر فوق تخصص)

پزشکان، متخصصین، دانشمندان و اساتید رشته های مختلف پزشکی نتایج جدیدترین تحقیقات خود را درباره جدیدترین روش تشخیص بارداری از روی چشم در مجلات معتبر پزشکی در سرتاسر دنیا منتشر کرده اند. این مقاله با استناد به نتایج همین تحقیقات گردآوری و تنظیم شده است. در ادامه با جدیدترین روش تشخیص بارداری از روی چشم (طبق نظر فوق تخصص) آشنا خواهید شد.

چشم و بینایی در بارداری

بارداری یک چالش سخت برای تمام بانوان است. تغییرات فیزیولوژیکال زیادی در بدن مادر برای محافظت از جنین و همچنین زاییدن بدون خطر نوزاد اتفاق می‌افتد. این تغییرات در سیستم قلبی عروقی، هورمونی، متابولیسم، هماتولوژی، سیستم ایمنی بدن و سیستم بینایی مادر رخ می‌دهد.

همچنین بخوانید: تکرر و سوزش ادرار در بارداری، علت، روش درمان خانگی و نکات مهم

در طول بارداری بیماری های مربوط به بینایی رایج است. تغییرات در سیستم بینایی ناشی از بارداری به سه دسته زیر تقسیم می‌شود:

  1. تغییرات در بینایی برای اولین بار
  2. وجود مشکل بینایی قبلی که تحت تاثیر حاملگی قرار گرفته
  3. بیماری‌های بینایی مربوط به بیماری‌های سیستماتیک. این بیماری‌ها مخصوص دوران حاملگی هستند مثل غش بارداری؛ سندروم شیهان.

اگرچه اکثر بیماری‌های بینایی مربوط به دوران بارداری خفیف و زودگذر هستند، بعضی از آنها ممکن است خطرناک، طولانی‌مدت و دارای عوارض خطرناکی باشند. در اینجا تعدادی از تغییرات فیزیولوژیک ناشی از بارداری را مرور خواهیم کرد.

حتماً بخوانید: معده درد در بارداری نشانه چیست؟ درمان خانگی سریع آن چگونه است؟

تغییرات واضح چشم در افراد باردار

پلک چشم: یکی از رایج‌ترین تغییرات فیزیولوژیک ناشی از بارداری تغییر رنگ ناحیه دور چشم است. این رنگ‌دانه‌ها، ملاسما یا کلوسما نامیده می‌شوند و پس از بارداری محو می‌شوند. همچنین تغییرات هورمونی دوران بارداری باعث افزایش ملانین می‌شود.

اشک: در دوران بارداری اشک انسان تحت تأثیر سندروم خشکی چشم دچار تغییر می‌شود. این اتفاق ممکن است بخاطر از هم گسیختگی سلول‌های اشکی در دوران بارداری اتفاق بیفتد.

مطلب مهم: ۱۵ تا از علائم واضح بارداری در روزها و هفته های اولیه از آمیزش جنسی

قرنیه: ممکن است حساسیت، انحنا و یا ضخامت قرنیه تحت تأثیر قرارگیرد. در دوران بارداری حساسیت قرنیه کاهش می‌یابد. ضخامت قرنیه در دوران بارداری افزایش می‌یابد. انحنای قرنیه نیز در این دوره افزایش می‌یابد. این افزایش انحنا در سه ماهه دوم و سوم بارداری بسیار زیاد است، البته این عارضه به مرور زمان کاهش می‌یابد. تغییر ضخامت قرنیه می‌تواند باعث تغییر شاخص شکست قرنیه شود. اکثر زنان در دوران بارداری قادر به استفاده از لنز نیستند. این عدم توانایی می‌تواند ناشی از تغییر ضخامت یا انحنای قرنیه در دوران بارداری باشد. توصیه می‌شود زنان چند هفته پس از وضع حمل صبر کرده و سپس از لنز استفاده کنند.

لنز: بخاطر تغییراتی که در قرنیه می‌افتد احتمال ناسازگاری بین لنز و چشم وجود دارد، به همین دلیل بهتر است تا چند هفته پس از دوران بارداری از لنز استفاده نشود.

همچنین بخوانید: زنگ خطر! اسهال در بارداری نشانه چیست؟ درمانهای سریع و بیخطر خانگی

فشار درون چشمی: فشار درون چشمی (IOP) در دوران بارداری کاهش می‌یابد. هرچه به زمان وضع حمل نزدیک‌تر شویم این فشار به میزان بیشتری کاهش می‌یابد.

میدان دید: میدان دید در زنان باردار دچار تغییر می‌شود. در سه ماهه سوم بارداری میدان دید زن بسیار زیاد می‌شود، البته این تغییر پس از وضع حمل از بین می‌رود.


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


link
علایم باردارینکات بارداری

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up