قرص ول وومن

آیا قرص ول وومن و سایر مکملهای زنان چاق کننده اند؟ عوارض جانبی

اگر باردار هستید، پزشک یا ماما برای تامین مواد مغذی مورد نیاز رشد جنین مصرف ویتامینها را به عنوان بخشی از مراقبت های قبل از زایمان، توصیه میکند. ویتامین های ول وومن (که همچنین به عنوان مولتی ویتامین های ول وومن هم نامیده می شوند) ترکیبی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که یک زن قبل، در طول و پس از بارداری برای سلامتی کودک دارد. این ویتامین ها و مواد معدنی شامل اسید فولیک (فولات)، کلسیم، آهن، ویتامین D و ید در مقادیر مختلف است. ویتامین های ول وومن همچنین حاوی ویتامین A، E، C، B، روی، منیزیم و تیامین هستند. همه این ترکیبات برای داشتن سلامت کلی ضروری هستند.

عوارض جانبی ویتامین های ول وومن

اکثر زنانی که ویتامین های ول وومن طبق توصیه ی پزشک یا ماما استفاده می کنند، عوارض جانبی خاصی مشاهده نمیکنند. آهن موجود در ویتامین های ول وومن ممکن است باعث یبوست شود و برخی از زنان نیز از حالت تهوع شکایت دارند. همچنین ممکن است اسهال، مدفوع تیره، کم اشتهایی و ناراحتی معده و گرفتگی شکمی دیده شود. با پزشک یا ماما خود در مورد هر گونه عوارض جانبی ناشی از مصرف ویتامینهای ول وومن صحبت کنید.

حتما بخوانید: شلغم برای کودکان خوب است یا بد؟ نتایج جدیدترین تحقیقات را بخوانید!

آیا همه زنان باردار باید ویتامین های ول وومن را مصرف کنند؟

تغذیه مناسب برای سلامت کودک اهمیت زیادی دارد و کودک به تمام این ویتامینها و موادمعدنی نیاز دارد. در حالت ایده آل، اگر شما یک رژیم غذایی سالم (مواد غذایی مناسب) داشته باشید، باید تمام نیازهای تغذیه ای کودک را (به استثنای ویتامین D و فولیک اسید) فراهم کنید؛ با این حال، پزشکان توصیه می کنند که ویتامین های ول وومن را در صورتی که قصد دارید باردار شوید یا در حال حاضر باردار هستید، برای سلامتی نوزاد خود بخورید.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها(CDC) توصیه میکند که افرادیکه تغذیه ی مناسبی ندارند، حتما از مولتی ویتامینها استفاده کنند.

چه موقع باید شروع به مصرف ویتامین های ول وومن کنید؟ طول مدت استفاده چقدر است؟

پزشکان، ماماها و دیگر متخصصان مراقبت های بهداشتی توصیه می کنند که زنان قبل از اینکه باردار شوند، ویتامین های ول وومن را شروع کنند. مغز و نخاع جنین در طول 3 تا 4 هفته اول بارداری شروع به رشد می کند، حتی ممکن است در این زمان از بارداری خود اطلاعی نداشته باشید. CDC توصیه می کند که تمام زنان در سن بارداری، اسید فولیک را برای جلوگیری از اسپینا بیفیدا(مهره شکاف) و آنسفالی در کودک، بصورت روزانه استفاده کنند. این نقایص جدی تولد بر مغز و نخاع در حال رشد کودک تاثیر می گذارد. اگر قصد بارداری دارید حتما با پزشک مشورت کنید.

انواع مختلف ویتامین های ول وومن

ویتامینهای ول وومن معمولا شامل اسید فولیک (فولات)، کلسیم، آهن، ید، روی و ویتامین A، E و C هستند. مواد تشکیل دهنده ویتامینهای ول وومن بسته به نوع محصول متفاوت است. پزشک شما نوع مناسب ویتامین ول وومن را براساس نیازهای خاص شما توصیه خواهد کرد.

  1. آهن: آهن ماده ی مغذی مهمی برای رشد جفت و جنین است. آهن برای افزایش تعداد گلبول های قرمز در مادر نیز مهم است. زنان باردار برای جلوگیری از کم خونی فقر آهن، باید در طول بارداری حدود 30 میلی گرم آهن در روز مصرف کنند.
  2. کلسیم و ویتامین D: کلسیم و ویتامین D برای ساخت اسکلت کودک مورد استفاده قرار می گیرند. مقدار توصیه شده برای کلسیم 1000 تا 1300 میلی گرم (میلی گرم) در روز برای زنان باردار و شیرده است.
  3. اسید فولیک: اسید فولیک به رشد نخاع و مغز کودک(جلوگیری از نقص لوله عصبی) کمک میکند. CDC توصیه می کند که تمام زنان در سنین باروری روزانه 0.4 میلی گرم (400 میکروگرم) اسید فولیک مصرف کنند.
  4. روی: روی به نوزاد کمک می کند تا به طور طبیعی رشد کند و وزن هنگام تولد او افزایش یابد. کمبود روی ممکن است سبب کند شدن رشد شود.
  5. ید: ید برای توسعه و عملکرد مناسب غده تیروئید مورد نیاز است. کمبود آهن می تواند باعث کم کاری تیروئید در مادر یا نوزاد شود. زنان باردار یا شیرده باید روزانه 220 تا 290 میکروگرم ید مصرف کنند.
  6. ویتامین A: ویتامین A برای توسعه چشم مناسب است. کمبود ویتامین A می تواند منجر به کوری شب شود. زنان باردار باید 770 میلی گرم در روز ویتامین A مصرف کنند.

سایر ویتامین ها و مکمل های مورد نیاز برای بارداری

سایر ویتامین ها و / یا مکمل های ول وومن ممکن است شامل ویتامین B12، اسیدهای چرب امگا 3 و docosahexaenoic acid (DHA ول وومن) و سایر ترکیبات باشد. پزشک باید مشخص کند که کدام ویتامین برای شما مناسب است.

ویتامینهای ول وومن ممکن است در فرمهای مختلفی ازجمله قرص ها، کپسول ها، جویدنی و ژل های نرم موجود باشند. بعضی از آنها بدون نسخه در دسترس هستند در حالی که برخی دیگر تجویز می شوند (برای مثال، Citra natal Harmony). بسیاری از آنها توسط سازمان غذادارو(FDA) تأیید نمی شوند، زیرا آنها به عنوان مکمل های غذایی شناخته می شوند.

چگونه و چه زمانی باید ویتامینهای ول وومن را مصرف کنم؟

مصرف ویتامین های ول وومن با یک میان وعده سبک و یا بعد از غذا و در هنگام خواب ممکن است به کاهش تهوع کمک کند. شما می توانید از طریق خوردن مایعات بیشتر، خوردن غذاهای حاوی فیبر و افزایش فعالیت بدنی از یبوست جلوگیری کنید. کنند اگر درمان های طبیعی کارساز نباشند، پزشک شما ممکن است نرم کننده های مدفوع را توصیه کند.

ویتامینهای ول وومن را بیشتر از مقدار توصیه شده مصرف نکنید. ویتامین های ول وومن را با دیگر مکمل ها و ویتامینها ترکیب نکنید، مگر اینکه پزشک یا ماما بگوید چرا که مقدار ویتامین های اضافی می تواند به شما و کودکتان آسیب برساند.

چه افراد دیگری باید ویتامینهای ول وومن را مصرف کند؟

اگر به یک یا چند سوال زیر پاسخ مثبت دهید، در معرض ابتلا به سوء تغذیه هستید و پزشک توصیه می کند علاوه بر مشاوره با متخصص تغذیه، مکمل های ول وومن را نیز دریافت کنید.

  1. آیا بیش از یک کودک باردار(چندقلویی) هستید؟
  2. آیا نوجوان هستید؟
  3. آیا برای کاهش وزن، عمل جراحی داشتید؟
  4. آیا به بیماری کرون یا سایر بیماریهایی که بر جذب مواد مغذی اثر می گذارند، مبتلا هستید؟
  5. آیا کمبود لاکتاز دارید؟
  6. آیا شدیدا سیگاری هستید؟
  7. آیا از مواد مخدر غیرقانونی استفاده می کنید؟
  8. آیا الکلی هستید؟

اکثر ویتامینهای ول وومن بدون نسخه ی پزشک دردسترس هستند. براساس نیازهای پزشکی شما، پزشک نوع مناسب این ویتامین را برای شما انتخاب میکند. برای مثال اگر دچار کم خونی هستید، پزشک ول وومنهای حاوی آهن بالا را انتخاب میکند.

تاثیر بر چاقی

آیا مصرف مولتی ویتامینها موجب چاقی میشود؟ در یک کلام خیر! اما اگر با اضافه وزن مشکل دارید و از مکملها استفاده میکنید، در این قسمت با سایت سالم زیبا همراه ما باشید. بطور خلاصه باید گفت که این قرص تاثیری بر چاقی ندارد ولی مصرف طولانی مدت آن بدون داشتن تحرک می تواند سبب چرب شدن کبد و نهایتا افزایش وزن شود که معمولا بعید است. اما برای بررسی دقیق آن بر چاقی به خواندن ادامه دهید!

حتما بخوانید: سکته در زنان، علائم، هشدارها، پیشگیری و همه نکات مهم که باید بدانید!

ویتامین ها و متابولیسم

با استفاده از مولتی ویتامین ها، بدن تمام مواد مغذی مورد نیاز برای عملکرد مناسب را خواهد داشت. این موضوع ممکن است بر وزن شما تأثیر بگذارد زیرا موجب اثر بر متابولیسم بدن میشود.

مصرف مواد مغذی نیز ممکن است بر اشتها و در نتیجه مصرف غذا تأثیر بگذارد. به عنوان مثال سطح پایین ویتامین B6 با کاهش سطح سروتونین مغز همراه است که می تواند سبب افزایش اشتها شود. از سوی دیگر، برخی افراد ممکن است مولتی ویتامین ها را برای افزایش وزن یا جلوگیری از کاهش وزن متهم کنند؛ زیرا آنها سبک زندگی شان را نادیده می گیرند.

اسپرم زنان | درمان ضعف | مکمل

اگر اضافه وزن دارید، به این دلیل است که به سلامتی تان فکر نمیکنید، بی تحرک هستید یا رژیم غذایی مناسبی ندارید. بنابراین، این رفتارها مرتبط با افزایش وزن است، نه مصرف مولتی ویتامینها! شما می توانید مولتی ویتامین مناسب را برای حود پیدا کنید اما به یاد داشته باشید که ویتامین ها باید همراه با سبک زندگی سالم باشند، نه اینکه جایگزین آن شوند.

حتما بخوانید: بهترین غذاها، بایدها و نبایدهای غذایی برای تقویت هوش کودکان

مولتی ویتامین ها و افزایش وزن

تحقیقات که در مجله تغذیه بریتانیا منتشر شده است، نشان داد که مولتی ویتامین ها به کاهش وزن در مردان کمک می کنند.

مردانی که به طور مرتب مکمل ها و ویتامین ها مصرف میکنند، وزن کمتر، چربی و شاخص توده بدنی کمتری نسبت به مردانی که مولتی ویتامین مصرف نکرده اند داشتند.

همین مطالعه نشان داد که روند مشابهی در جنس مخالف نیز وجود دارد و زنان مصرف کننده مولتی ویتامین، احساس گرسنگی کمتری دارند. مکمل مولتی ویتامین و مواد معدنی به میزان قابل توجهی موجب کاهش اشتها در زنان، در مقایسه با گروه دارونما شد.

پیامدهای سبک زندگی

اگر بدنبال کنترل وزن خود هستید، نکات زیر را در نظر بگیرید:

  • اگر هدف شما از بین بردن چربی ها و یا حفظ سطح سالم چربی بدن است، مصرف مولتی ویتامین و مواد معدنی به طور مرتب ممکن است به شما در دستیابی به نتایج کمک کند.
  • خوردن یک رژیم غذایی بسیار مغذی حاوی سبزیجات، حبوبات، دانه ها، منابع پروتئین و میوه ها را فراموش نکنید وتنها به مصرف مولتی ویتامینها متکی نباشید. به اینصورت تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن خود را تامین میکنید.
  • مولتی ویتامین ها جایگزین فعالیت بدنی منظم نیستند. ورزش یک جزء حیاتی از یک برنامه کنترل وزن است.
  • اگر در حال حاضر وزن خود را کاهش داده اید، مکمل مولتی ویتامین و معدنی ممکن است به کاهش اشتها کمک کند و این ممکن است باعث جلوگیری از افزایش وزن شود.

استرس کمتر، وزن کمتر

تحقیقات زیادی استرس را یک عامل مهم در افزایش وزن میدانند. هر بار که استرس داریم، سطح کورتیزول بدن افزایش می یابد و هورمون استرس موجب افزایش سطح گلوکز در جریان خون می شود تا به ما برای مقابله با عامل استرس زا کمک کند.

متأسفانه بسیاری از افراد از استرس مزمن رنج می برند، به این معنی که سطح کورتیزول آنها برای دوره های طولانی افزایش می یابد.

حتما بخوانید: زنان شیرده این 36 غذا را مصرف کنند تا نوزادشان آرام و سالم بماند!

یک مطالعه اخیر در سال 2017 در مجله تحقیقات اجتماعی چاقی نشان می دهد که سبک زندگی با استرس بالا منجر به افزایش وزن می شود.

با بررسی سطح کورتیزول در مو، که نشان دهنده سطح بالای کورتیزول در بلند مدت است، نشان داده شد که بین استرس مزمن و وزن بیش از حد رابطه مثبت وجود دارد. مدیتیشن، یوگا و ورزش را امتحان کنید و یک رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی را دنبال کنید.


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


link
اسپرم زناندرمان ضعفمکمل

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up