تراپیست های خوب

20 بهترین تراپیست های خوب در تهران+ شهرهای بزرگ (آنلاین+ حضوری)

در این مطلب بهترین تراپیست های ماهر در تهران و شهرهای بزرگ ایران که هم حضوری و هم آنلاین مشاوره عالی می دهند را معرفی می کنیم هم با کمک نظرات مراجعین و هم تجربه 15 ساله. دقت کنید امروزه با پیشرفت تکنولوژی ، منزوی تر شدن افراد، مشکلات اقتصادی، مشکلات اجتماعی و… اختلالات روانی بیشتری نیز به وجود آمده است. بنابراین مراجعه به تراپیست و روان درمانگر یکی از راه های مواجه با این مشکلات و حل آن ها است. از دلایلی که امروزه ما را نیازمند به مراجعه به تراپیست می کند.

در چه مواقعی حتما باید به تراپیست مراجعه کرد؟

  1. بهبود کیفیت زندگی: هر فردی که به روانشاس مراجعه می کند الزاما دیوانه یا فردی مشکل دار نیست. در دنیای امروز بسیاری افراد برای بهبود زندگی خود به روان شناس مراجعه می کنند. حتی افراد شاد و موفق نیز برای پیشرفت بیشتر، تثبت خود و مواجهه درست با مشکلات به تراپیست مراجعه می کنند.
  2. در صورت ابتلا به افسردگی، هرچند خفیف یا شدید برای کمک گرفتن باید به یک تراپیست مراجعه کنید.
  3. هنگامی که افراد در زندگی روزمره انگیز خود را ازدست داده اند، شوق و اشتیاقی برای انجام کارهای مورد علاقه خود ندارند، نمی توانند احساسات خود را کنترل کنند و احساس پوچی می کنند باید به تراپیست مراجعه کنند.
  4. پیشنهاد می شود برای ارتقای موقعیت شغلی خود و اتخاد تصمیم درست برای تغییر شغل از مشاور شغلی کمک بگیرید.
  5. برای کاهش اضطراب و استرس که زندگی پرسرعت و پر مشکلات امروزه علت آن است.
  6. اختلالات وسواسی: یکی از شایع ترین و آزاردهنده ترین مشکلات روانی است که زندگی خود فرد و اطرافیان آن را دچار مشکل می کند. یکی از شایع ترین آن ها OCD یا وسواس فکری است که موجب به پریشانی، اضططراب و افسردگی می شود.
  7. یکی دیگر از دلایلی که در صورت مشاهده نشانه های آن باید به روانشناس مراجعه کرد، AHDH یا پیش فعالی بزرگسالان است که ممکن است به مشکلات مختلفی مثل: ناتوانی در ایجاد رابطه یا روابط بی ثابت، عملکرد ضعیف در کار یا مدرسه و عزت نفس پایین به همراه داشته باشد.
  8. اگر فرد هنگام حضور در جمع دچار استرس، ترس و ناراحتی می شود لازم است برای رفع این مشکل به روانشناس مراجعه کند. ممکن است افراد درون گرا تنهایی را بیشتر ترجیح بدهند اما در صورت وجود این مشکل فرد در شلوغی دچار حمله های عصبی می شود.
  9. انواع فوبیا ها: فوبیا یا همان ترس بیش از اندازه از یک موضوع که می تواند باعث بروز ترس و اضطراب و گاها حمله های عصبی بشود. از انواع فوبیا ها می توان به کلاستروفوبیا، آکروفوبیا، سوشال فوبیا و … اشاره کرد.

چه داروهایی تجویز می شود؟

تجویز دارو و مدت مصرف آن هم مجددا به بیماری شما مربوط می شود. پزشکان حاذف و روانپزشکان ماهر بر این عقیده هستند که با کمترین مصرف دارو بیمار را معالجه کنند که کاملا طرز فکر درستی ست. نه تنها داروهای تجویزی به مدت حداقل دو ماه باید مصرف شوند بلکه ممکن است تا سالها نیاز به مصرف دارو باشد و اگر داروها نامناسب و یا زیاد باشند به کبد و کلیه شما اسیب میرسانند.

معمولا برای درمان، در هفته های اول از ترکیب حداقل دو دارو با دوز کم شروع می شود و تا دو ماه اول دوز دارو افزایش می یابد و بعد کم کم دوز کاهش می یابد. ضمنا داروها اکثرا از نوع ارامبخش ضدافسردگی سه حلقه ای هستند. حتی ممکن است نیاز به دارو نباشد و روانپزشک تشخیص دهد با مکمل های طبیعی مثل مکمل های امگا 3 یا سایر مکمل های مفید بتوانید از پس مشکلات روحی بر بیایید.

در چنین مواردی تشخیص کاملا به عهده روانپزشک است پس به او برای مصرف داروی خاص یا دوز خاصی اصرار نکنید زیرا او سالها تجربه دارد.

اینفوگرافی شرایط مراجعه به تراپیست

word image 20676 2

و اما بهترین تراپیست های تهران و شهرهای بزرگ (آنلاین+ حضوری)

1-نفیسه ذکایی

  • آدرس و شماره تماس: تهران، خیابان شریعتی، بلاتر از مترو شریعتی، کوچه دفتری شرقی، پلاک 3، واحد 12، مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی راسپینا. 02191022040
  • خدمات: مشاوره فردی، استرس پس از سانحه، درمان انواع فوبیا، زوج درمانی، خانواده درمانی، مشاوره پیش از ازدواج، روابط فرازناشویی، درمان PTSD،درمان افسردگی اضطراب و وسواس.
  • مشاوره حضوری، تلفنی، متنی و تصویری

word image 20676 3

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و زوج درمانگر، کارشناس و مربی روانشناسی خانه‌های سلامت قبا، دهکده، زیبا دشت جنوبی و زیبا دشت بالا واقع در شهرداری منطقه ۲۲ تهران، مدرس کارگاه های روانشناختی، عضو انجمن روانشناسی ایران، عضو انجمن روانشناسی آمریکا (APA) و کلی سابقه درخشان دیگه! در کنار سابقه درخشان علمی، رضایت مراجعان از ایشان بسیار عالی عنوان می شود و اکثرا از مهارت تراپی ایشان اظهار رضایت کرده اند.

2-جواد صادقی

  • آدرس و شماره تماس: تهران، خیابان شهید بهشتی، بعد از چهار راه سهروردی، روبه روی مترو سهروردی، پلاک ۱۵۵، طبقه سوم. 02188512821 و 09027777196
  • خدمات: مشاوره قبل و بعد از ازدواج، مشاوره خانواده، روان درمانی افسردگی و اضطراب، تفسیر آزمون ‌های شخصیتی، مشاوره روابط بین فردی و خود شناسی، افزایش عزت نفس
  • مشاوره های حضوری و آنلاین در داخل و خارج از کشور

word image 20676 4

کارشناسی و کارشناسی ارشد روان شناسی بالینی، شروع فعالیت حرفه ای از آبان سال 1387، عضویت در انجمن روان شناسی ایران از سال 1385 تا کنون، عضویت رسمی در انجمن روان شناسی امریکا (apa)، عضویت در سازمان نظام روان شناسی و مشاوره  ایران از سال 1391 تا کنون، با سابقه بیش از ویزیت ۱۰۰۰۰ مراجع کننده و بیش از ۱۵ هزار جلسه درمانی در مراکز مختلف  و دفتر شخصی و بخصوص در زمینه موضوعات شغلی و درمان اختلالات وسواسی رفتاری مختلف از نظر کاربران موفق عمل کرده اند.

3-دکتر نسرین دودانگی

  • آدرس و شماره تماس: خیابان شریعتی – بالاتر از تقاطع ظفر (دستگردی) – خیابان صادقیان – پلاک 10- تماس 02126703813
  • خدمات: درمان اختلالات فردی، زوج درمانی و خانواده درمانی، مشاوره ازدواج، مشاوره کودک و نوجوان، درمان پرخوری و کم خوری عصبی، اجرا و تفسیر کلیه تست های شخصیت شناسی و هوش و خلاقیت، خیانت و بحران های عاطفی
  • ویزیت به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی برای دوستان خارج و داخل از کشور انجام می شود

دودانگی

خانم دودانگی متخصص اعصاب و روان و فوق تخصص روانپزشکی کودکان و نوجوانان، قطعا به عنوان یکی از بهترین روانپزشکان در تهران و ایران بخصوص برای کودکان و نوجوانان شناخته می شود. بسیار کارآمد، موفق، خوش برخورد و رضایت بسیار قابل توجه مراجعه کنندگان. اگر مشکل حل نشده ای در زمینه موضوعات روانی دارید ایشان با دقت و صبر و حوصله زیادی احتمالا مشکل شما را حل می کنند. رزومه علمی بسیار قوی دارند و مراجعان زیادی از ایشان درمان کامل گرفته اند. سوابق علمی و تجربی بی شماری دارند که با مشاهده به صفحه رزومه ایشان می توانید مشاهده فرمایید.

4-امیر مهدی یوسفی کیان

  • آدرس و شماره تماس: تهران، میدان انقلاب، ابتدای کارگر شمالی، خیابان فرصت شیرازی، پلاک 20، طبقه سوم، واحد 6. 02166021661 و 09021545407
  • خدمات: شخصیت شناسی، مشاوره پس از جدایی، زوج درمانی و خانواده درمانی، سکستراپی و روابط جنسی، مشاوره پیش از ازدواج، درمان وسواس و استرس، افزایش اعتماد به نفس، درمان آسیبهای روانی ناشی از خاطرات سالهای گذشته زندگی
  •  مشاوره حضوری و آنلاین با خطوط واتساپی در داخل و خارج کشور

word image 20676 6

روانشناس و روان درمانگر، نویسنده و محقق، دانش آموخته حوزه سکستراپی و هیپنوتراپیست و کاندیدای دکتری روانشناسی دانشگاه کلگری کانادا، عضو انجمن روانشناسی ایران و آمریکا و انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران، مدرس بین المللی در حوزه ان ال پی و کوچینگ و عضو انجمن ان ال پی (in) واقع در کشور آلمان و انجمن جهانی کوچینگ اروپا (ici) بخصوص در زمینه فوبیا، انگیزه، موفقیت و موارد شغلی یکی از بهترین ها در تهران می باشند.

5-دکتر ملیحه رفیع فرحزادی

  • آدرس و شماره تماس: ولیعصر – نبش زعفرانیه – ساختمان پزشکان 1590 – تماس 09127381586
  • خدمات: مشاوره پیش از ازدواج، شکست عشقی، سوگ عاطفی، مشاور خانواده، درمان افسردگی و اضطراب، مشاوره تحصیلی و انگیزشی، زوج درمانی، آموزش تربیت کودک.
  • ارائه مشاوره حضوری 

ملیحه-رفیع

خانم دکتر فرحزادی سابقه علمی و تجربی کاملا قابل قبولی دارند و آمار رضایت مراجعه کنندگان به ایشان کاملا چشم گیر می باشد. عضو انجمن علمی روانپزشکان ایران بورد تخصصی روانپزشکی از دانشگاه شهید بهشتی تهران بوده و در زمینه درمانهای مختلفی از جمله درمان افسردگی، اضطراب، وسواس، پرخاشگری، اعتیاد، مشکلات زناشویی و جنسی درمان اختلالات روان تنی (روده تحریک پذیر، میگرن، سردرد های عصبی و …) یکی از بهترین ها هستند.

6-سعید علوی

  • آدرس و شماره تماس: تهران، نارمک، میدان هفت حوض، ابتدای جانبازان شرقی، خیابان شهید مصطفوی، پلاک 7، طبقه اول، واحد 4، کلینیک مرسانا. 09308847827
  • خدمات: مشاوره فردی، درمان اختلالات افسردگی، وسواس، اضطراب، پانیک، زوج درمانی، مشاوره ازدواج، مشاوره طلاق، مداخله در مشکلات رفتاری نوجوان
  • مشاوره حضوری، تلفنی و آنلاین

word image 20676 8

کارشناس ارشد و کارشناس روانشناسی، روانشناس کلینیک روانشناسی مرسانا، استاد دانشگاه، عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، روانشناس درمانگاه شبانه روزی زرین، روانشناس درمانگاه شبانه روزی قیامدشت، عضو انجمن روانشناسی ایران، عضو انجمن مشاوره ایران. مهارت ایشان در زمینه مواردی مثل اختلالات روانی و فردی مثال زدنی ست و سابقه علمی بی نظیری در این زمینه نیز دارند با وجود سن کم.

7-فاطمه ابراهیم 

  • آدرس و شماره تماس: تهران، خیابان شریعتی، کوچه دفتری شرقی، پلاک 3، طبقه سوم، واحد 13، کلینیک ذهن پویا. 02122270734 و 09351837440
  • خدمات: مشاوره فردی، مشاوره خانواده، زوج درمانی، مشاوره پیش از ازدواج، حل تعارضات زناشویی، مداخله در طلاق، درمان شکست عاطفی، آسیب شناسی روانی، درمان اختلالات شخصیت، درمان اضطراب، افسردگی، وسواس، مشاوره تحصیلی
  • مشاوره حضوری و تلفنی

word image 20676 9

کارشناس ارشد روان درمانی و روانشناس بالینی و زوج درمانگر در تهران، ، عضو سازمان نظام روانشناسی کل کشور، برگزار کننده کارگاه های روانشناسی و مهارت های زندگی با سابقه مشاوره به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری  و در بین کاربران فضای مجازی هم میزان رضایت بالایی کسب کرده است. اگرچه در زمینه های اعصاب و روان، سابقه درخشانی ندارد اما یکی از تراپیست های ماهر در تهران می باشد.

8-امیر لشکری

  • آدرس و شماره تماس: تهران، بلوار ستارخان، روبروی برق آلستوم، پ 776، ط دوم، واحد 8، طبقه فوقانی درمانگاه شبانه روزی پارت. 09210174656
  • خدمات: روان درمانی فردی (افسردگی، اضطراب و وسواس)، زوج درمانی، سکستراپیست، مشاور فردی
  • مشاوره به صورت حضوری

word image 20676 10

دکترای تخصصی روان درمانی و روانشناس بالینی از دانشگاه تهران، مدرس دانشگاه تهران، روان درمانگر و مشاور با ۱۶ سال سابقه، مدرس کارگاه های آموزشی تخصصی روانشناسی، مترجم کتاب، سابقه ارائه خدمات درمانی در مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تهران، مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس، بخش روانپزشکی بیمارستان رسول اکرم (ص)، مرکز مشاوره رویا.

متخصصان بیشتری در اینجا معرفی کرده ایم: 9 تا از بهترین روانپزشکان تهران و شهرهای بزرگ ایران

بهترین ها در شهرهای بزرگ

  • شیراز: دکتر علی جوادپور (میدان دانشجو(علم). ساختمان پزشکی ارم .جنب داروخانه امین علی)- وبسایت– تماس 07132298382
  • شیراز: دکتر مریم صحت پور (چهارراه زرگری – به طرف چمران – روبروی دبیرستان بزرگی – ساختمان پزشکان ابن سینا)- وبسایت– تماس 07136263256
  • اصفهان: دکتر محمدرضا پیرزاده (خیابان شمس آیادی – چها راه قصر – مجتمع قصر نور)- وبسایت– تماس 03132240087
  • اصفهان: دکتر مریم بهاری زاده (دروازه شیراز – ساختمان آزادی – بلوک c – طبقه دوم)- وبسایت– تماس 03136638761
  • تبریز: دکتر فرهاد دادرس (17 شهریور جدید، روبروی بستنی وحید، ساختمان 2002)- وبسایت– تماس 04135570647
  • تبریز: دکتر علیرضا ناظمی (خیابان پاستور جدید – تقاطع حاج جبار نائب – رو به روی بانک رفاه)- وبسایت– 04135534110
  • کرج: دکتر حمید تاجدار (فردیس کرج، نرسیده به فلکه سوم – ساختمان ولیعصر – طبقه سوم)- وبسایت– تماس 02636512193
  • کرج: دکتر غزاله ربیع (خیابان شهید بهشتی ، بین میدان کرج و شهدا ، نبش خیابان بیمارستان امام خمینی ، ساختمان کهن)- وبسایت– تماس 09398233246
  • قم: دکتر علی یزدانی (بلوار جمهوری – میدان سپاه)- وبسایت– تماس 02532944575
  • قم: دکتر مینا دارابی (میدان رسالت-جنب زیرگذر عطاران-برج سفید -واحد 311)- وبسایت– تماس 02537401037
  • مشهد: دکتر بهاره فروزش (چهارراه آزاد شهر – بلوار معلم – بین معلم 8،10 – برج پزشکان آبشار)- وبسایت– تماس 05136017437
  • مشهد: دکتر اصغر دادستان‌ (احمدآباد – خیابان عارف 1 – ساختمان پزشکان بزرگمهر)- وبسایت– تماس 09302233101
  • اهواز: دکتر اشرف تشکری (خیابان نادری شرقی – نبش خیابان مولوی (قنادان زاده) – بین نادری و کافی)- وبسایت– تماس 09376482356
  • اهواز: دکتر مهدی سیاح (کیانپارس – فلکه سوم خیابان میهن شرقی – روبروی پارکینگ امام رضا)- وبسایت– تماس 06133368801
  • در شهر دیگری هستید؟ اگر در شهر دیگری هستید یا پزشکان بالا برای معرفی کافی نبودند، نام شهر خود را در اینجا جستجو کنید

6 نکته برای موفقیت تراپی شما که حتما باید انجام دهید

1-از پزشک عمومی آدرس یک تراپیست را بخواهید

پزشکان عمومی مرجع قابل اعتمادی برای معرفی یک متخصص سلامت روان که متناسب با نیاز شما باشد، هستند.

سلامت روان به اندازه سلامت جسمانی مهم است ، بنابراین احساسات تان را راحت و صادقانه بازگو کنید و از پرسیدن سوال نترسید.

پزشکان عمومی معمولا شما را به یک روان پزشک ارجاع می دهند که می تواند در صورت لزوم برای تان دارو تجویز کند. اگر می خواهید به یک درمانگر یا مشاور مراجعه کنید، خواسته تان را مطرح کنید.

با این که ممکن است پزشک تان فورا تراپیستی را معرفی کند، اما شما هم می توانید تحقیقات تان را انجام بدهید.

حتما امتحان کنید: 9 تا از بهترین روشهای گیاهی-طبیعی آرامش اعصاب 

2- یکی از عزیزان تان را برای حمایت عاطفی با خودتان ببرید

گاهی اوقات، بردن یکی از عزیزان به اولین قرار ملاقات برای حمایت عاطفی لازم است. ممکن است عصبی یا مضطرب شوید اما با دانستن این که شخصی که به او اعتماد دارید بیرون منتظر است، احساس راحتی بیشتری خواهید کرد.

اگر دوست دارید یکی از عزیزان تان در اتاق همراه شما باشد، بهتر است در این نوع تراپی ها شرکت کنید:

  • گروه درمانی
  • خانواده درمانی
  • زوج درمانی

3- صادق باشید

جلسات درمانی جایی است که قضاوت نمی شوید، بنابراین همیشه تا آن جایی که ممکن است راحت و صادق باشید!

اگر بیش از 18 سال دارید، نگران نباشید که تراپیست شما رازتان را نگه خواهد داشت. این یعنی هر چیزی که در این جلسات می گویید کاملا خصوصی خواهد ماند و جایی فاش نخواهد شد.

حتما بخوانید: عوارض قطع سرتالین و سایر داروهای ضد افسردگی 

اگر زیر 18 سال دارید، تراپیست ها آموزش دیده اند که فقط در موارد نادر اطلاعات را به والدین بدهند که البته قبل از انجام این کار به شما اطلاع می دهند.

داشتن ارتباط شفاف و اطمینان به تراپیست به بهتر پیش رفتن روند تراپی کمک می کند. در واقع هر چه درمانگر شما اطلاعات بیشتری داشته باشد، بیشتر می تواند کمک تان کند. سعی کنید علائم تان را با جزئیات توضیح بدهید.

4- از سوال پرسیدن نترسید

در مورد روند درمان یا علائم تان هر سؤالی دارید، بپرسید. تراپیست شما نه تنها برای گوش دادن، بلکه برای دادن نظر و راهنمایی سازنده آن جا است.

از خودتان بپرسید قصدم از درمان چیست و صادقانه هم به خودتان پاسخ دهید.

درمانگر شما هم سوالاتی از شما خواهد پرسید. سؤالات ممکن است در مود مشخصات فردی و دلایل تان برای گرفتن تراپی باشد.

5- هر تراپیستی مناسب شما نخواهد بود

اگر با اولین مشاوره ای که می گیرید ارتباط برقرار نمی کنید، استرس نداشته باشید زیرا این روند کاملا طبیعی است. شاید بد نباشد که توسط چند درمانگر دیگر ویزیت شوید تا فرد مناسب تان را پیدا کنید.

برداشت اول می تواند گمراه کننده باشد، بنابراین بهتر است عجله نکنید و آن تراپیست را چند جلسه امتحان کنید و در صورت نیاز تغییرش بدهید.

معمولا توصیه می شود با یک تراپیست از طریق ارتباط تلفنی و یا تماس ویدئویی صحبت کنید تا با شخصیت و سبک او آشنا شوید. این کار می تواند به شما کمک کند احساس اعتماد به نفس بیشتری برای رفتن به اولین جلسه تراپی به دست بیاورید.

حتما بخوانید: 5 مکمل قوی برای درمان سریع افسردگی 

6- تمرینِ صبر کنید

یادتان باشد تراپی یک فرایند است و یک شبِ جواب نمی دهد. ممکن است در اولین جلسه که از اتاق خارج می شوید همین احساس را داشته باشید، یا حتی بدتر از آن، نگران شوید . معمولا چندین جلسه طول می کشد تا با تراپیست ارتباط برقرار کنید و او بتواند روی افکار و احساسات تان کار کند. گاهی اوقات ممکن است به خاطر مطرح کردن احساسات و تجربیات منفی در روند تراپی احساس بدی پیدا کنید اما رفته رفته احساسات خوب جای شان را می گیرند. به روند درمان اعتماد و تا بهبودی کامل صبر کنید .


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


link
بیماری های روانیمتخصص

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up