بادام هندی

خواص و مضرات بادام هندی برای پوست و بدن (تحقیقات جدید)

بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است که دانه بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می کند. این درخت می تواند تا 14 متر رشد پیدا کند. این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود. با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.

Anacardium Occidentale نامی علمی بادام هندی است.

حتما بخوانید: کدام داروی کبد چرب واقعا موثر است؟ بهترین روشهای جایگزین

مواد مغذی بادام هندی

طبع بادام هندی طبق طب سنتی گرم و خشک است

خواص درمانی بادام هندی

1-مردان

بادام هندی تاثیر زیادی بر کیفیت اسپرم گذاشته و باروری مردان را زیاد می کند. همچنین بهترین روشهای افزایش کیفیت اسپرم مردان را در اینجا نیز توضیح داده ایم!

2-لاغری

بادام هندی برخلاف چربی زیاد کلسترول بد ندارد بادام هندی به سم زدایی سیستم گوارش و افزایش چربی سوزی و سوخت و ساز بدن کمک می کند. بهترین روشهای لاغری بدون عوارض در اینجا!

3-درمان کبدچرب

بادام هندی با سم زدایی از بدن به درمان کبد چرب کمک زیادی میکند. بهترین روشهای درمان کبد چرب در اینجا نیز توضیح داده شده اند!

4-دیابت

بادام هندی مقادیر کمی قند و کلسترول دارد و یکی از بهترین آجیل ها برای افراد دیابتی می باشد. بادام هندی باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم می شود. عصاره هیدرو اتانولی موجود در این آجیل برای جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش مقاومت به انسولین موثر است. بهترین روشهای درمان دیابت در اینجا!

5-درمان یبوست

بادام هندی حاوی مقادیر بالای فیبر است که می تواند برای پیشگیری و درمان یبوست مفید باشد. بهترین روشهای درمان یبوست در اینجا!

حتما بخوانید: اثرات تمر هندی بر لاغری، فشار خون، کبد، پوست و مو +نحوه مصرف

6-خواص ضد سرطانی

آنتی اکسیدان هایی همچون اسید های آناکاردیک، کاردانول ها و کاردول ها در بادام هندی، آن را برای افرادی که تحت درمان برای تومور و سرطان قرار دارند، موثر می سازد.

7-درمان کم خونی

مس موجود در بادام هندی در متابولیسم آهن نقش بسزایی دارد و با کمک به تشکیل سلول های قرمز خون و حفظ استخوان ها و سیستم ایمنی به درمان کم خونی کمک میکند .

همچنین بادام هندی منبع غذایی آهن است که برای حمل اکسیژن در بدن و کمک به عملکرد آنزیم ها و سیستم ایمنی حیاتی است. کمبود آهن در رژیم غذایی می تواند منجر به خستگی، کم خونی و افزایش حساسیت به عفونت شود. بهترین درمانهای کم خونی در اینجا!

8-درمان مشکلات قلبی

چربی های سالم موجود در بادام زمینی شامل چربی های تک غیر اشباع و چربی های چندگانه غیر اشباع است. این چربی ها برای قلب مفید هستند و به کاهش کلسترول بد (LDL کلسترول) کمک میکند. چربی های غیر اشباع به جای چربی های اشباع، سطح کلسترول HDL را بهبود می بخشد، سطوح تری گلیسرید را کاهش می دهد و به طور کلی فشار خون را نیز کاهش می دهد. بهترین روشهای تقویت قلب در اینجا!

word image 3

9-حفظ سلامت عضلات

بادام هندی منبع خوبی از منیزیم است که برای رشد سالم استخوان ها، عضلات، بافت ها و اندام های بدن حیاتی است. منیزیم عملکرد عصب را حفظ می کند و استخوان ها را قوی نگه می دارد. همچنین در فعالیت های متابولیک نقش دارد.

10- سلامت دندان

بادام هندی حاوی فسفر است که برای رشد سالم دندان ها و استخوان ها ضروری است. فسفر به سنتز پروتئین، جذب کربوهیدرات ها و چربی ها و حفظ سلامت سلولی نیز کمک می کند. بهترین روشهای نگهداری از دندانها در اینجا.

11-تقویت سیستم ایمنی بدن

بادام هندی حاوی روی است، که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن، عفونت های میکروبی، سنتز پروتئین و بهبود زخم ها دارد. تقویت سیستم ایمنی بدن با این 9 خوراکی.

حتما بخوانید: خواص و مضرات کره بادام زمینی برای پوست و بدن (تحقیقات جدید)

12-بارداری

  • بادام هندی یک منبع غنی از انرژی می باشد که برای زنان باردار موثر است و به عنوان یکی از بهترین میان وعده ها در دوران بارداری محسوب می شود.
  • بادام هندی مقادیر زیادی از ویتامین Cرا دارا می باشد و برای کاهش ترک خوردگی شکم در دوران بارداری موثر است.
  • بادام هندی باعث تنظیم فشار خون شده و برای جلوگیری از فشار خون بالا در زنان باردار موثر است.
  • بادام هندی مقادیر زیادی منیزیم دارد که برای پیشگیری از بیماری های قلبی در زنان باردار موثر است.
  • همچنین این آجیل سطح آهن بدن در دوران بارداری را کنترل کرده و مانع از کم خونی در زنان باردار می شود.
  • آهن موجود در بادام هندی برای سلامت جنین مفید است.

13-تاثیر بادام هندی بر پوست و مو

  • بادام هندی به دلیل مقادیر بالای مس به رشد و تقویت موها کمک کرده و موها را پرپشت می کند. از ریزش مو و سفیدی مو جلوگیری میکند.
  • مس موجود در بادام هندی برای برخی آنزیم ها از جمله تیروزنیاز مهم می باشد. تیروزیناز آنزیمی است که در تبدیل ترروزین به ملانین (رنگدانه پوست و مو) نقش مهمی را ایفا می کند.
  • مصرف منظم بادام هندی موها را نرم و براق کرده و از سفید شدن موها جلوگیری می کند.
  • نیاسین موجود در بادام هندی از بروز بیماریهای پوستی مانند دراماتیت جلوگیری می کند.
  • محتوای مس در بادام هندی باعث جوانسازی پوست و رفع چین و چروک صورت شده و با مبارزه با رادیکال های آزاد نقش مهمی در سلامت و درخشندگی پوست ایفا می کند.
  • استفاده از اسکراب تهیه شده از بادام هندی موجب روشن شدن پوست میشود.
  • کرم تهیه شده از بادام هندی موجب لایه برداری از پوست میشود.

فراورده های بادام هندی

1-مایع پوسته مغز بادام هندی

  • این یک محصول جانبی است که در هنگام پردازش بادام هندی به دست می آید و به لحاظ مصرف صنعتی بسیار متنوع است. این مایع یکی از منابع فنول های طبیعی موجود است. فنول یک ماده خام است که برای تهیه داروها، حشره کش ها، رنگ ها، پلاستیک ها، رزین ها و خاصیت ضد موریانه برای چوب استفاده می شود.
  • با توجه به خواص دارویی و وجود اسید آناکاردیک، مایع پوسته مغز بادام هندی دارای اثر آنتی بیوتیکی است و در درمان زخم های دهانی، جذام، عفونت قارچی، زگیل، اسکوربوت و پیلپا استفاده می شود.

2-برگ و پوست بادام هندی

  • پوست و برگ این درخت دارای فواید دارویی است و به عنوان درمان هم برای اسهال و هم برای کولیک استفاده می شود. عصاره برگ بادام هندی برای کاهش قند خون و فشار خون مورد استفاده قرار می گیرد.
  • دم کرده پوست درخت بادام هندی دارای خواص قابض است و به عنوان دهانشویه برای درمان زخم های دهانی و به عنوان درمان برای گلو درد و آنفولانزا استفاده می شود.
  • برگ های درخت بادام هندی، هنگامی که با آب جوشانده می شوند، به عنوان ضد پریتیک عمل می کنند و برای درمان درد و ناراحتی در سراسر بدن مورد استفاده قرار می گیرند.

حتما بخوانید: خواص روغن بادام تلخ برای پوست و مو و نحوه مصرف (جدیدترین تحقیقات)

3-میوه بادام زمینی (سیب بادام هندی)

  • سیب های بادام هندی دارای خواص ضدباکتری هستند و اثبات شده است که در درمان زخم معده و گاستریت، که معمولا توسط باکتری های H. pylori ایجاد می شود موثر هستند.
  • آب سیب بادام هندی غنی از ویتامین C است و دارای اثر ضد اسکوربوت است.
  • به علت وجود آنتی اکسیدان ها این میوه در صنایع آرایشی استفاده می شود و در آماده سازی کرم ها و شامپو های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.
  • در آمریکای جنوبی، از سیب بادام هندی برای تهیه سس ها، مرباها، و کاری ها استفاده می شود.

4-عصاره بادام هندی

  • حاوی اسید آناکاردیک است که یک آنتی اکسیدان است و نشان داده شده است که اثرات تغییر رنگ پیری را محدود کرده و سلول های سرطانی را از بین می برد.
  • آب گرفته شده از سیب بادام هندی می تواند به عنوان یک پماد برای درد روماتیسم و نورالژی نیز استفاده شود.

5-دانه های بادام هندی

  • روغن استخراج شده از دانه های بادام هندی به طور گسترده ای برای درمان پاشنه ترک خورده استفاده می شود.
  • پودر دانه های بادام هندی دارای اثرات ضد زخم است و برای درمان نیش مار مورد استفاده قرار می گیرد.

6-ساقه بادام زمینی

صمغ استخراج شده از ساقه بادام هندی به عنوان لاک و جلا برای کارهای چوبی و کتاب استفاده می شود.

حتما بخوانید: تاثیر بادام زمینی و کره آن بر کبد چرب، میزان مصرف و نکات مهم

عوارض جانبی بادام هندی

  • بادام هندی حاوی نمک های اگزالات است که باعث تداخل در جذب کلسیم در بدن می شوند. کلسیم انباشته شده می تواند منجر به تشکیل سنگ های کلیوی شود.
  • مصرف بادام هندی می تواند باعث ایجاد آسیب های سلامتی به افرادی که به مغزهای درختان آلرژی دارند، شود.
  • واکنش های آلرژیک ناشی از مغزهای درختی مانند بادام هندی، گردو، و پسته می توانند خفیف یا شدید باشند.
  • کهیر و تورم ممکن است در اطراف دهان یا سایر قسمت هایی که با آجیل یا پوسته های آنها تماس داشته اند، رشد کنند. اسید آناکاردیک موجود در بادام هندی نیز باعث ایجاد تاول مایع پوسته مغز بادام هندی شود و می تواند سبب بروز خارش و آلرژی شدید پوستی شود.
  • برخی افراد ممکن است در صورتی که به بادام هندی حساسیت داشته باشند، تهوع، اسهال، گرفتگی شکمی، سرفه و استفراغ را تجربه کنند.
  • آبریزش بینی، سرفه و تنگی نفس نیز از عوارض بادام هندی است.
  • واکنش های شدید تر می توانند موجب مرگ و میر ناشی از التهاب حنجره یا آنافیلاکسی شوند.
  • آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک پیشرفته سریع است مغزهای بادام هندی می توانند خطر بالایی از آنافیلاکسی ایجاد کنند. این واکنش می تواند به نشانه هایی مانند تنفس پر سر و صدا، ناخودآگاهی، رنگ پریدگی، تورم زبان و یا گلو و خفگی در صدا منجر شود. آنافیلاکسی یک وضعیت اورژانس پزشکی است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

ویدیوی خواص بادام هندی

 


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


linkبادام هندی

مطالب مشابه

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up