بحران سلامت روان نوجوان

بحران سلامت روان در کودکان و نوجوانان؛ 7 وظیفه والدین

در حال حاضر و در دنیای امروزی، ما در بحبوحه بحران بهداشت روانی کودکان هستیم و این والدین هستند که باید کاری بکنند.

شیوع کرونا طی چند سال گذشته نه تنها صد ها هزار نفر را کشته است ، بلکه ما را در محیطی بسته قرار دادن و باعث شده ارتباطات اجتماعی مان قطع شود. در واقع این معزل والدین را از کار و بچه ها را از مدرسه دور کرده است . مسلما کرونا پیامد های زیادی داشته است، اما یکی از این پیامد ها این است که شاهد اضطراب و افسردگی روز افزونی در کودکان و نوجوانان هستیم.

سلامت روانی کودکان و نوجوانان در وضعیت فوق العاده!

در پاییز 2021، آکادمی اطفال آمریکا به همراه آکادمی روانپزشکی کودکان و نوجوانان آمریکا و انجمن بیمارستان کودکان، هشدار دادند که سلامت روان کودکان و نوجوانان در وضعیت اضطراری قرار دارد. آن ها خواستار افزایش بودجه برای فراهم کردن امکانات مربوط به سلامت روان و همین طور اقدامات دیگر، از جمله توجه بیشتر به مراقبت های بهداشت روان در مدارس و مراقبت های اولیه ، جذب عامه مردم به برنامه های بهداشت روان و استراتژی هایی برای افزایش تعداد ارائه دهندگان بهداشت روان و اطمینان از تحت پوشش قرار گرفتن مراقبت های بهداشت روان توسط بیمه شدند. (منبع)

حتما بخوانید: 5 تاثیر مثبت مسافرت بر سلامت روان (ثابت شده)

فراهم کردن همه این ها ضروری است. به هر حال با این که ما برای به وجود آوردن سیستم ‌های مراقبت از سلامت روان تلاش می‌کنیم، اما کار هایی هم هست که والدین می‌ توانند برای کمک به فرزندان شان در گذر از این بحران انجام بدهند.

سلامت روان به اندازه سلامت جسمانی مهم است

اول از همه ما باید به این درک برسیم که اگر کودک تب یا سرفه مداوم داشته باشد، والدین واکنش نشان می ‌دهند، نگران می شوند و از پزشک کمک می ‌خواهند. اما اگر کودکی غمگین یا تند مزاج به نظر برسد یا کمتر به فعالیت‌هایی که قبلا از آنها لذت می‌برده علاقه ‌مند باشد ، این حالت را به عنوان یک مرحله از رشد یا اضطراب نوجوان یا چیز دیگری در نظر می گیرند و معمولا راحت از کنارش رد می شوند. سلامت روان فرزندان ما بسیار مهم است. سلامت روان نه تنها بر سلامت جسمانی تأثیر می ‌گذارد ، بلکه مشکلات سلامت روانی درمان ‌نشده روی یادگیری، اجتماعی شدن، عزت نفس و دیگر جنبه ‌های مهم رشد کودک که می ‌تواند تا آخر عمر همراه شان باشد، تاثیر منفی می گذارد و متاسفانه در برخی از کودکان، مشکلات سلامت روانی که درمان نمی شوند، منجر به خودکشی نیز خواهد شد. (منبع)

بیماری های روانی | کودکان

پس توجه کنید و آنچه که می بینید را جدی بگیرید. اگر کودک شما علائم اضطراب یا افسردگی از خودش نشان می دهد، با پزشک تان تماس بگیرید و آن را به تعویق نیندازید. اگر فرزند شما در مورد آسیب رساندن به خود یا دیگران صحبت می کند، فورا مثل مواقعی که برای یک مشکل فیزیکی فورا به اورژانس محلی مراجعه می کنید، مشاوره بگیرید. در این شرایط، واکنش افراطی بهتر از کم واکنش نشان دادن است.

38 تا از مقوی ترین و سالم ترین غذاها و نوشیدنیهای دنیا

1-فضای امنی برای گفت و گو ایجاد کنید

کم رنگ یا قطع شدن ارتباط با فرزندان به ویژه نوجوانان، خیلی راحت اتفاق می افتد. مرتبا وقت گذاشتن برای پرسیدن سؤالات تشریحی و گوش دادن به صحبت های فرزندان چه سر میز شام، چه موقع بازی و چه موقع شب بخیر گفتن های قبل از خواب بسیار مهم است.

2-مطمئن شوید که کودک شما زمان استراحت دارد

همه ما به این نیاز داریم اما کودکان بیشتر به آن نیاز دارند . مطمئن شوید که بیش از حد برای شان فعالیت و برنامه در نظر نگرفته اید. حتما به انجام کار هایی که از آن ها لذت می برند هم وقت اختصاص بدهید.

3-آن ها را به داشتن عادات رسانه ای سالم تشویق کنید

یکی از چیز هایی که این روز ها بچه‌ ها از آن لذت می ‌برند، کار با گوشی یا دستگاه های دیجیتال است که می ‌تواند سرگرم ‌کننده باشد و ارتباط آن ها با دوستان شان را بیشتر کند، اما از طرفی هم می ‌تواند به مشکلات سلامت روان دامن بزند. با فرزندتان در مورد نحوه استفاده از رسانه صحبت کنید.

حتما بخوانید: 10 ماده ی مغذی موجب تقویت سلامت روانی 

4-مطمئن شوید که کودک شما به اندازه کافی می خوابد و تا حدی ورزش می کند

هر دوی این ها برای سلامت روان و همین طور سلامت جسمی بسیار مهم هستند . تمرینات کوتاهی وجود دارد که می تواند اضطراب را کاهش دهد. با جستجو در گوگل می توانید آن ها را یاد بگیرید.

5-با معلمان، مربیان و سایر بزرگسالان زندگی فرزندتان در تماس باشید

این افراد نه تنها ممکن است اطلاعاتی در مورد فرزند شما داشته باشند که احتمالا به دردتان می خورد، بلکه می توانند نقش حمایتی مهمی را هم ایفا کنند. ارتباط داشتن آن ها با دیگران می تواند کمک شان کند که با جامعه بهتر ارتباط برقرار کنند. (منبع)

6-سعی کنید خانه تان را به یک پناهگاه امن و بدون قضاوت تبدیل کنید

این معنایش این نیست که نمی توانید یا نباید در مورد رفتار یا نمرات فرزندان تان انتظاراتی داشته باشید. اما شما می توانید بدون قضاوت این کار را انجام بدهید . شما می توانید و باید به فرزندتان بفهمانید که می تواند آنچه که فکر می کند را بیان کند و شما همیشه به او کمک خواهید کرد. تمام تلاش تان را بکنید تا بیشتر از صحبت کردن، گوش کنید. با او هم دلی کنید و بخشنده باشید. شما برای این که بتوانید این خصلت ها را به او هم یاد بدهید، باید نسبت به همه از جمله خودتان همین طور باشید.

7-به سلامت روان خودتان هم توجه کنید

بچه ها به کار هایی که والدین انجام می دهند بیشتر از آنچه می گویند، توجه دارند . اگر خیلی مشخص است که دارید با اضطراب یا افسردگی دست و پنجه نرم می کنید، و کاری برای آن انجام نمی دهید، پیام اشتباهی به فرزندان تان می فرستد. این وضعیت یک پدر یا مادر خوب بودن را هم سخت می کند.

فقط در صورتی می توانیم از این بحران عبور کنیم که مراقب یکدیگر و خودمان باشیم.


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


link
بیماری های روانیکودکان

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up