cinnamon

دارچین چه تاثیری بر فشارخون دارد؟ نتایج تحقیقات جدید

folderخون
commentsبدون دیدگاه

در سرتاسر اینترنت مطالبی راجب تاثیر دارچین بر فشار خون می خوانید که عمدتا نظر شخصی نویسندگان می باشد. اما در این مطلب ما حاصل جدیدترین تحقیقات علمی دنیا در زمینه تاثیر دارچین بر فشار خون را در اختیار شما قرار می دهیم.

فشار خون بالا چیست؟

فشار خون بالا (برای دیدن بهتری داروهای کاهنده فشار خون کلیک کنید) یا hypertension یک بیماری شایع است. در حقیقت در آمریکا حدود یک سوم از بزرگسالان به این بیماری مبتلا هستند که با حمله ی قلبی، بیماری های قلبی، سکته ی مغزی، اختلالات کلیه و سایر شرایط مرتبط است. پس از تشخیص، فشارخون بالا را میتوان با کمک داروها و اصلاح رژیم غذایی درمان کرد. یکی از روشهای معمول کاهش میزان مصرف سدیم است. بااینحال دارچین هم ممکن است موجب کاهش فشارخون شود.

حتما بخوانید: جدیدترین و بهترین روش درمان فشار خون بالا با عرقیات و گیاهان طبیعی+فیلم

ارتباط دارچین با فشارخون چیست؟

بر طبق مطالعه ای که در سال 2016 در مجله ی American College of Nutrition منتشر شد، نشان داده شد که دارچین واقعا به کاهش فشارخون در افراد دیابتی کمک میکند (این مطالعه همچنین نشان داد که دارچین فشارخون سیستولیک را در افرادی که به دیابت مبتلا نیستند را هم کاهش میدهد). دلیل این موضوع هنوز کاملا مشخص نیست اما بنظر میرسد که دارچین میزان گردش انسولین را کاهش میدهد بنابراین برای دیابتی ها موثر است. در این مطالعه نشان داده شد که میزان نصف قاشق چایخوری در روز برای کاهش سطح فشارخون کافی است.

نحوه مصرف دارچین

میتوانید دارچین را از راههای مختلفی مصرف کنید، ساده ترین راه این است که دارچین تازه را هر روز با غذاهایتان بخورید. همچنین میتوانید مکملهای دارچین را در فرم کپسول یا قرص مصرف کنید. اطمینان حاصل کنید که این محصولات از دارچین تازه تهیه شده باشند نه انواع پودرشده ی آن که در اکثر مغازه ها هم هست. این نوع دارچین معمولا حاوی کومارین است که در مقادیر زیاد سمی است. اگر به میزان زیاد از این دارچین استفاده کنید خطر آسیب کبد و کلیه وجود دارد. برای جلوگیری از این موارد، از چوب دارچین استفاده کنید. میتوانید چای دارچین یا کیک دارچینی هم درست کنید.

از دست ندهید: خواص چای سبز با دارچین و بهترین روش ترکیب آنها (حتما بخوانید)

هشدارها

دارچین بدون اثرات جانبی نیست. برای برخی افراد، مصرف ناگهانی و زیاد دارچین میتواند موجب ژنژیویت (التهاب لثه)، قرمزی پوست، ناراحتی های دستگاه گوارش و تحریک دهان شود. بعضی افراد بخصوص آنهایی که از رقیق کننده های خون مانند آسپرین استفاده میکنند، نباید دارچین را در مقادیر زیاد مصرف کنند چون دارچین از لخته شدن خون جلوگیری میکند. مصرف دارچین در افراد باردار ممکن است موجب مشکلات رحمی شود. مثل همیشه قبل از وارد کردن دارچین به رژیم غذاییتان با پزشک مشورت کنید.

گیاهان دارویی موثر دیگر

1-زالزالک: یکی از خواص زالزالک مانند خیلی از توت های دیگر، این است که با پیشگیری از لخته شدن خون و تشکیل پلاک در رگ های خونی، جلوی افزایش فشار خون را می گیرد و با کاهش خطر ابتلا به پرفشاری خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را هم کاهش می دهد.

2-زنجبیل: زنجبیل یکی از موادغذایی با کمترین میزان سدیم است و به همین علت می توان زنجبیل را برای کاهش فشار خون مفید دانست.

3-دارچین: ازجمله خواص دارچین می‌توان به کاهش فشارخون اشاره کرد. دارچین قادر است مانند یک قرص آسپرین بر روی کاهش فشار خون مؤثر واقع شود.

4-بابونه: فلاوون های موجود در بابونه اثر مفید بر روی فشار خون و همچنین سطوح کلسترول خون هم با مصرف بابونه کاهش می یابد ، که این دو سبب کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی می شوند

5-گیاه بومادران: گیاه بومادران به علت داشتن کولین دارای خاصیت کم کردن فشارخون می‌باشد.

در ادامه بخوانید: 14 تا از بهترین روشهای گیاهی درمان فشار خون بالا


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

link
دارچیندرمان فشار خون

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up