بی حسی پا

بی حسی در قسمت زانو به پایین پا، علل، هشدارها و روش های درمان

بی حسی در قسمت پایینی پاها ممکن است با علائم دیگری مانند درد، سوزش و دشواری در راه رفتن همراه باشد و علل آن می تواند مکانیکی، متابولیکی و التهابی باشد. برای یادگیری 10 دلیل احتمالی بی حسی در پاها، درمان و موارد دیگر، به خواندن ادامه دهید. از این علائم می تواند به موارد زیر اشاره کند: درد و سوزن سوزن شدن پاها

علائم بی حسی پا

بی حسی پا با از بین رفتن احساس یا سوزن سوزن شدن در اندام تحتانی مشخص می شود. دلایل مختلف مرتبط با عصب احتمالا مقصر این بیماری هستند. با این وجود، این امر همچنین می تواند با علتی ساده به عنوان وضعیت ضعیف و یا نشستن در وضعیت تنگ برای مدت طولانی در ارتباط باشد.

نشانه ‌های معمول

درد: این حالت ممکن است با حرکات یا موقعیت های معینی به پا یا پایین پا حمله کند

  • سوزش
  • احساس سوزن سوزن شدن
  • افزایش یا کاهش حساسیت به لمس
  • مشکل در راه رفتن
  • ضعف در زانوها، مچ پا یا پا

بی حسی در یک یا هر دو پا می تواند یک دلیل جدی برای نگرانی باشد زیرا اغلب یک فرآیند اساسی را که نیاز به مراقبت پزشکی دارد، نشان می دهد. در صورت بروز هر یک از علائم فوق، مشورت با پزشک معالج بسیار مهم است.

word image 181

دلایل

بی حسی در پایین پا در صورت آسیب یا اختلال در اعصاب اندام تحتانی رخ می دهد. آسیب دیدگی ممکن است برای یک عصب منفرد یا یک گروه از اعصاب اتفاق بیفتد و علل آن گسترده و متنوع باشد.

اعصاب اصلی پاها که بیش تر اوقات تحت تأثیر قرار می گیرند و منجر به بی حسی می شوند شامل عصب سیاتیک و شاخه های آن مانند عصب پرونئال مشترک و عصب تیبیال است. عصب سیاتیک از قسمت تحتانی کمر شروع می شود و شاخه های آن از پشت پا تا تمام انگشتان پا ادامه می یابد. هر فرآیندی که به این عصب و شاخه های آن صدمه وارد کند می تواند منجر به بی حسی پا شود.

دلایل مکانیکی

هر فرآیندی که باعث آسیب جسمی یا اختلال در اعصاب پایینی پاها شود، می تواند منجر به علت مکانیکی بی حسی شود.

  • فشرده سازی: فشرده سازی یک عصب یا اعصاب چندگانه در قسمت پایینی پا ممکن است بخاطر دلایل مختلفی مانند لباس تنگ یا موقعیت پا یا تومورهایی ایجاد شود که به طور مستقیم درون یا روی عصب یا اعصاب رشد می کنند. گاهی اوقات مهره ها یا دیسک های پشت می توانند آسیب ببینند که منجر به آسیب به نخاع می شود.
  • تروما: صدمات ضربه ای که باعث شکستگی استخوان ها یا آسیب دیدن عضلات اطراف عصب در قسمت پایینی پا می شود، می تواند منجر به آسیب مستقیم شود که منجر به بی حسی می شود.

دلایل متابولیک / سیستمیک

بسیاری از شرایط سیستمیک، متابولیک وجود دارد که می تواند منجر به آسیب رساندن به اعصاب بدن شود. این شرایط بر نحوه ارسال و دریافت سیگنال از مغز و نخاع تأثیر می گذارد و عملکرد حسی مناسب را مختل می کند و در نتیجه وضعیتی به نام نوروپاتی ایجاد می شود.

  • سیستمیک: اختلال در فرآیندهای سیستمی که بدن روزانه از آن استفاده می کند، به عنوان مثال گلوکز و اختلال در انسولین در دیابت، می تواند به اعصاب زیادی در بدن آسیب برساند و باعث بی حسی شود که ممکن است نه تنها در اندام تحتانی بلکه در سایر قسمت های بدن ظاهر شود؛ مانند انگشتان دست.
  • سموم: سموم که باعث آسیب به عصب می شوند شامل فلزات سنگین مانند سرب و موادی مانند الکل هستند.

قرار گرفتن در معرض بیش از حد در هر یک از آن ها می تواند باعث آسیب عصبی شود که می تواند منجر به بی حسی پا شود.

دلایل التهابی

  • خود ایمنی: بسیاری از بیماری های التهابی که در نتیجه بدن به خود حمله می کند نیز می تواند بر اعصاب تأثیر بگذارد و باعث صدماتی شود که منجر به بی حسی می شود. شرایطی مانند بیماری مولتیپل اسکلروزیس و لوپوس نمونه هایی از چنین بیماری های خود ایمنی است.
  • عفونت ها: عفونت های باکتریایی گاهی اوقات می توانند عامل سندرم گیلن باره باشند که علاوه بر ضعف ممکن است باعث بی حسی (معمولا دو طرفه) شوند. عفونت های ویروسی متعدد مانند زونا می توانند باعث التهاب و آسیب عصبی شوند که ممکن است منجر به بی حسی پا شود.

علل سیستم عصبی مرکزی

  • مغز یا نخاع: فرآیندهای مغز و نخاع می تواند منجر به بی حسی پایین پا شود، اما اغلب این شرایط با علائم جدی و همچنین از دست دادن کنترل مثانه یا هوشیاری همراه است.
  • ژنتیک: بسیاری از شرایط سیستم عصبی وجود دارد که افراد با آن متولد می شوند مانند Charcot-Marie-Tooth که می تواند منجر به بی حسی و علائم دیگر در پایین پاها شود.

10 دلیل نادر (غیر رایج)

لیست زیر نتایج استفاده از آزمون توسط کاربران را نشان می دهد که دچار بی حسی پایین پا بودند. این لیست توصیه های پزشکی را شامل نمی شود و ممکن است دقیقا آنچه را که شما دارید نشان ندهد.

1-دیسک کمر در قسمت تحتانی کمر

ستون فقرات یا تیره ی پشت از 26 استخوان به نام مهره تشکیل شده است. در بین استخوان ها دیسک های نرم پر از ماده ای ژله مانند قرار دارد. این دیسک ها مهره ها را می کشند و آن ها را در جای خود نگه می دارند. اگرچه مردم در مورد یک دیسک لغزنده صحبت می کنند، اما در واقع هیچ چیز از جای خود خارج نمی شود.

2- سندرم پاهای بی قرار (RLS)

سندرم پای بی قرار (RLS) یک بیماری مزمن است که با احساسات ناراحت کننده در هنگام دراز کشیدن و میل شدید به حرکت پاها مشخص می شود. حرکت پا احساسات ناخوشایند را که اغلب منجر به خواب بی کیفیت می شود به طور موقت تسکین می دهد. RLS رایج است و از هر 10 نفر در ایالات متحده یک نفر را تحت تأثیر قرار می دهد. علائم در درجه اول شامل یک تمایل غیرقابل کنترل برای حرکت پاها و گاهی بازوها هنگام استراحت است.

C:\Users\Danei\Desktop\axe chaman\New folder (2)\4.gif

3- استئومیلیت یا عفونت استخوان مهره

عفونت استخوان مهره یا همان استئومیلیت ستون فقرات یک عفونت در استخوان های ستون فقرات است. این بیماری معمولا بر روی کمر، یا پایین کمر تأثیر می گذارد و ممکن است حاد یا مزمن باشد. بیش ترین حساسیت را کسانی که سیستم ایمنی ضعیف، جریان خون ضعیف، آسیب اخیر، یا تحت همودیالیز قرار می گیرند، دارند. علائم آن شامل تورم، قرمزی و درد در محل عفونت به همراه تب، لرز و خستگی است.

4- آسیب عصب نازک نی

اعصاب نازک نی تحت عنوان اعصاب پرونئال نیز شناخته می شوند. اعصاب نازک نی تا انتهای ساق پا از قسمت تحتانی ستون فقرات جاری می شوند و به پاشنه پا ختم می شوند. اگر این اعصاب آسیب دیده یا فشرده شوند، می تواند منجر به وضعیتی شود که به نام افتادگی پا یا دراپ فوت شناخته می شود.
اعصاب نازک نی از طریق جراحی خصوصا هنگام تعویض مفصل ران یا تعویض کامل زانو، هرگونه صدمه به زانو یا کمردرد یا بیماری های عصبی مانند بیماری اسکلروز متعدد یا بیماری پارکینسون آسیب می بینند.

5- نوروپاتی دیابتی

نوروپاتی دیابتی آسیب عصبی است که در اثر دیابت طولانی مدت با کنترل ضعیف (DM) ایجاد می شود. سایر عوامل خطر برای ایجاد نوروپاتی دیابتی شامل چاقی، سیگار کشیدن، بیماری های قلبی عروقی و سطح غیر طبیعی لیپیدها می باشد.

C:\Users\Danei\Desktop\axe chaman\New folder (2)\7.gif

6- سکته مغزی یا TIA

حمله ایسکمیک گذرا یا TIA، گاهی اوقات سکته مغزی خفیف یا سکته مغزی هشدار دهنده نامیده می شود. سکته مغزی بدان معنی است که جریان خون در جایی از مغز توسط یک لخته مسدود شده است. عوامل خطر شامل استعمال دخانیات، چاقی و بیماری های قلبی عروقی است، هر چند که هر کسی می تواند TIA را تجربه کند. علائم گذرا هستند به این معنی که در عرض چند دقیقه می آیند و می روند زیرا لخته به خودی خود حل می شود یا حرکت می کند.

7- مولتیپل اسکلروزیس (MS)

مولتیپل اسکلروزیس یا MS بیماری سیستم عصبی مرکزی است. سیستم ایمنی بدن به الیاف عصبی و پوشش میلین آن ها حمله می کند. این امر باعث زخم برگشت ناپذیر به نام اسکلروز می شود که در انتقال سیگنال ها بین مغز و بدن اختلال ایجاد می کند. علائم این بیماری شامل بی حسی یا ضعف در بازوها، پاها یا بدن، از دست رفتن جزئی یا کلی بینایی در یک یا هر دو چشم، احساس سوزن سوزن شدن یا شوک به خصوص در گردن، لرزیدن و از دست دادن هماهنگی است.

8- فیبرومیالژیا

فیبرومیالژیا مجموعه ای از علائم مزمن است که شامل خستگی مداوم، حساسیت به لمس، درد اسکلتی عضلانی و معمولا نوعی افسردگی است. علت شناخته شده نیست. معمولا فیبرومیالژیا بعد از یک واقعه استرس زا و جسمی مانند تصادف اتومبیل یا طلاق اتفاق می افتد. حتی ممکن است شامل یک مؤلفه ژنتیکی باشد که در آن فرد احساس درد طبیعی داشته باشد.
تقریبا 90 درصد مبتلایان به فیبرومیالژیا زنان هستند. بعلاوه هر کس با بیماری روماتیسمی، مانند آرتریت روماتوئید یا لوپوس، ممکن است بیش تر مستعد ابتلا به فیبرومیالژیا باشد.

درمان ها

بهترین درمان ها را در قسمت راجب این موضوع بیشتر بخوانید هر علت آورده ایم. اما بطور کلی نکات زیر را هم باید درنظر بگیرید. درمان بی حسی پا می تواند در خانه شروع شود. اگر علائم بدتر شد یا پایدار بود، یا بی حسی گسترده ای را تجربه کردید، باید در اسرع وقت به دنبال مراقبت پزشکی باشید.

درمان ‌های خانگی و روش ‌های پیشگیرانه

جلوگیری از علائم موقتی بی حسی می تواند با تغییرات ساده در شیوه زندگی درمان شود:

  • از حرکات تکراری یا موقعیت های فشرده خودداری کنید: اینکار ممکن است فشارهای غیر ضروری بر اعصاب وارد کند.
  • از قرار گرفتن در معرض مواد سمی خودداری کنید: این مواد مانند الکل و دود سیگار می باشند. همچنین باید محیط خانه و محل کار خود را برای موادی مانند سرب بررسی کنید.
  • از تکنیک های مناسب بلند کردن استفاده کنید: هنگام بلند کردن اجسام سنگین مراقب باشید و همیشه هنگام ورزش به خصوص هنگام بلند کردن وزنه های سنگین از فرم مناسب استفاده کنید. بهترین روش در اینجا!

زمان مراجعه به پزشک

اگر بصورت مداوم بی حسی را تجربه می کنید، برای یافتن درمان مناسب به پزشک مراجعه کنید. بسته به علت، پزشک ممکن است درمان های زیر را پیشنهاد کند:

  • ضد تشنج ها: برخی از داروهای ضد تشنج برای مقابله با درد اعصاب مانند گاباپنتین استفاده می شوند.
  • داروهای ضد درد: پزشک ممکن است داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن را برای کمک به درمان درد همراه با بی حسی پا تجویز کند.
  • تزریق کورتیکواستروئید: تزریق می تواند التهاب را کاهش دهد و به تسکین درد کمک کند. با این حال، عوارض جانبی خاصی مانند عفونت مفاصل و آسیب عصبی را بوجود می آورد که باید قبل از شروع با پزشک صحبت کنید.
  • جراحی: اگر سایر روش های درمانی بی اثر باشند و علائم همچنان پیشرفت کنند یا بدتر شوند، پزشک ممکن است برای مقابله با علائم به دنبال گزینه های جراحی باشد.

سوالاتی که ممکن است پزشک بپرسد

  • آیا در طول روز خواب آلود هستید؟
  • آیا در خوابیدن مشکل دارید؟
  • آیا علائم شما با فعالیت (حرکت در اطراف و غیره) بهبود می یابد؟
  • آیا علائم شما در اواخر بعد از ظهر یا شب بدتر می شود؟

آمار بررسی علائم بی حسی پایین پا

افرادی که بی حسی پا را تجربه کرده اند، با علائم زیر نیز مواجه می شوند:

  • 8 درصد بی حسی پا
  • 5 درصد بی حسی قسمت بالایی پاها
  • 4 درصد سوزن سوزن شدن پا

افرادی که بی حسی پایین پا را تجربه کرده اند، اغلب با این موارد مطابقت داشتند:

  • 50 درصد عفونت ستون مهره ها
  • 25 درصد دیسک کمر در قسمت پایین کمر
  • 25 درصد سندرم پاهای بی قرار (Rls)

در افرادی که بی حسی پا را تجربه کرده اند، مدت ادامه داشتن علائم به شرح زیر است:

  • 42 درصد کم تر از یک روز
  • 21 درصد بیش از یک ماه
  • 21 درصد کم تر از یک هفته

رایج ترین مشکلات پا


اپ چرب زبان

با اپلیکیشن چرب زبان، هر زبانی رو فقط با روزانه 5 دقیقه گوش دادن، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، همزمان تقویت حافظه، آموزش تصویری با کمترین قیمت ممکن!


 

link
بی حسیدرمان ضعفواریس پا

مطالب مشابه

31 دیدگاه. همین الان خارج شوید

  • عیسی احمدی
    22 مارس 2020 1:42 ب.ظ

    علت بی حسی پا از زانو به پایین چیست؟؟ قبلا هم ضربه خورده روی استخوان ساق پام ولی دکتر هم نرفتم میشه الان سه ماه بی حسه تازه ده روزه پای راستمم زانوم بی حس شده راهنمایی کنید مشکل چیه با تشکر

    پاسخ
    • سلام. معمولا ضربه به خود ساق باعث بی حسی طولانی مدت نمیشه. ورزش های ذکر شده در این لینک رو برای مدتی انجام بدین و اگر بهبود پیدا نکرد حتما به فیزیوتراپ مراجعه کنید

      پاسخ
      • سلام من یکی دو روزه ک از قسمت زانو به پایین هردوتا پام کم حس شدن و وقتی سرپا می ایستم پاهام میلرزن

        پاسخ
      • سلام خواهش میکنم جواب بدین
        خانواده ی من این مدت ب دلایل مختلف همه تحت فشار عصبی بودیم بقدری ک همه ناراحت و غمگین هستیم و اشک میریزیم
        روز جمعه مادرم خیلی تحت فشار بود و اضطراب زیادی داشت
        بقدری ک خودم متوجه شدم تنفس خیلی سریع انجام میدن با تعداد دم و بازدم بالا
        چون فشار خون بالا هم دارن و تحت درمان هستن
        سریع به درمانگاه مراجعه کردیم با دارو و آمپول، فشارشون اکی شد اومدیم منزل
        و دیگ مشکلی نداشتن
        اما از صبح شنبه پای راست از زانو به پایین دچار کرختی شده و پاشونو روی زمین میکشن
        این منو نگران کرده
        ولی میگن که نه حس درد داره نه مشکل دیگ ای
        فقط یه مقدار پارو روی زمین میکشن
        خیلی حالم بده و نگرانم
        خوشبختانه سابقه ی هیچ گونه ای بیماری زمینه ای و ارثی ندارن
        خیلی نگرانم
        لطفا جواب بدین
        مادرم تحت نظر پزشک اعصاب و روان هستن و دارو استفاده میکنن
        آیا امکان داره این کرختی هم از عواقب استرس و تنش هامون باشه؟

        پاسخ
  • با سلام هنگام خواب و دراز کشیدن پاهایم بی حس میشوند گاها بازو هایم هم بی حس میشوند ک باعث آزار و رهاندن از خواب میشود علتش چی میتونه باشه؟

    پاسخ
    • سلام. اگر در هر قسمت دیگری بجز پا دچار بی حسی می شوید لطفا بفرمایید چه مدت هست این موضوع برای تان اتفاق می افتد و سابقه دیابت یا اضافه وزن دارید؟ اگر بدون دلیل و کمتر از 1 ماه این موضوع رخ داده می تواند مربوط به رژیم غذایی یا فشردگی عصب گردن باشد. که پیشنهاد می شود از سبزیجات و میوه ها در رژیم غذایی و یک ورزش هوازی مرتب استفاده کنید.

      پاسخ
  • سلام
    حدود سه هفته هست وقتی از خواب بیدار میشم یکی دودیقه زانوم کاملا بی حس ولی بعد از اون تا دوساعت موقع راه رفتن احساس ضعف تو ساق پا دارم

    پاسخ
    • سلام. داروی خاصی مصرف می کنید؟ وضعیت تحرک بدنی تون چطور هست؟ کم خونی دارید یا خیر؟ این موارد باید چک بشن

      پاسخ
      • سلام. تاالان 2بارازخواب بیدارمیشم یک بارپای چپ واینبارپای راستم ازقسمت مچ بی حس هست یعنی اگرپاشنه پاروروی زمین بگذارم نمیتونم روی پام رابه قسمت بالا بیارم مثلاپشت ماشین باشم نمیتونم گازبدهم وبابت ترک اعتیاددارم داروی متادون میخورم ودرحقیقت شبی که اینجورشودم به حالت یک مدل تاصبح خوابیدم قدووزنم1‌/91سانت و105وزنم هست وقندخونم هم پایین هست خواهش میکنم کمکم کنید. که علت چی هست

        پاسخ
  • سلام حدود دو ماه است که فهمیدیم مادرم بیماری ارتروز دارند و ۵۰ سالش هستش دکتر بیست جلسه براش فیزیو تراپی نوشتند بیماریش هم از گردن شروع شد و باشدت گرفتن لگن درد متوجه بیماریش شدیم حالا با گدراندن دوره فیزیو تراپ همچنان تو راه رفتن مشکل داره و نمتونه بیش از چند دقیقه رو پا بایسته تازگی ها حالت سوختگی و گز گز شدید از زانو به پایین داره .میخواستم نظرتون رو بپرسم که تاکی این وضعیت ادامه خواهد داشت.در ضمن درد فقط در سمت چپ بدنش هست

    پاسخ
  • سلام دو روزه احساس کرختی از زانو به پایین دارم و همچنین دستام تا ارنج میتونه عصبی باشه به چه دکتری مراجعه کنم حتی تو خوابم اختلال ایجاد شده

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید بنده چند ماه دچار درد در هردو پا میشم بعضی اوقات دچار زانودرد میشم بنده ۶سال پیش پایه چپم نزدیک مفصل کیست داشت درآوردم حالا این دردا وبیحسی شروع شده نظرتان میفرمایید

    پاسخ
  • سلام من امروز از خواب پاشدم از زانو تا مچ پام بی حسه دلیلش چیه لطفا راهنماییم کنید

    پاسخ
  • میلاد سلطانی
    5 ژانویه 2022 12:36 ق.ظ

    سلام و درود.
    من یه مشکلی برام پیش اومده که تو دو روز گذشته از کمر به پایین مخصوصا از زانو به پایین کاملا بی حس شدن و مورمور میشه دقیقا بعد از بیدار شدنم از خواب بود حتی قسمت تناسلی بنده هم تحت شعاع قرار گرفته، دو روزه به این حالت دچار شدم چاره کار چیه یا به پزشک مراجعه کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید..

    پاسخ
  • اسماعیل محمد قلیان
    30 ژانویه 2022 5:22 ق.ظ

    من شش ماهی است وقتی می نشینم بیشتر پای چپم بی حس میشود و درد میگیره و وقتی سر پا هستم وسط کمرم درد میگیره ۹ ماه پیش کمر درد شدید گرفتم آمپول عضله زدم هنوز احساس میکنم سوزن آمپول در ران پا مانده لطفا راهنمایی فرمائید ممنون

    پاسخ
  • ایرج پورامیری
    28 فوریه 2022 1:33 ب.ظ

    درود.بنده پنجاه و یه ساله پارگی و بیرون زدگی دیسک بین مهره پنج کمر و یک لگن دارم که چند روز پیش با mriمشخص شد. نوبت عمل برا بعد عید زدم چون تمام وقت عضلات پشت ساق پای راست درد دارن. ولی از صبح امروز هر دو پام از زیر زانو به پایبن سر و سوزن سوزن میشن و ادامه داره. نمیتونم ۵ دقیقه رو صندلی بشینم. ایا خطر اسیب نخاعی وجود داره؟. سپاس

    پاسخ
  • سلام .من چند روزی بود کمر درد داشتم .یعنی درد از باسن سمت راست شروع میشد.ومیزد به پا .بعدش ی دفعه سیاتیک پام گرفتم در حد کشتن .بعدش اورژانس اومد دوتا امپول زد مسکن درد بهتر شده .ولی پای سمت راست بی حس شده .امروز از جا بلند شدم اون پام اختیار نداشت .ی دفعه خالی می کرد . یا درست میشه یا نه؟؟

    پاسخ
  • فاطمه صادقی
    8 آوریل 2022 12:27 ب.ظ

    سلام من حدود۲ساله پای راستم بی حس وموقع راه رفتن پام خم میشه..طب سوزنی فیزوتراپی ماساژ ..مگنت همه کار هم انجام دادم ولی هیچ بهبودی حاصل نشد..میشه یه راه کار بهم بدید ممنونم..

    پاسخ
  • سلام موقع ورزش که باعث شد به طرفه چپه کمرم بیشتر فشار بیاد.دچاره کمر درد در قسمته چپه کمرم شدم.الان زانوم یکم بی حسی داره و همچنین وقتی در حالته سره پا هستم اگر وزنمو روی پای چپ بندازم و زاتوی چپ رو خم کنم قدرته نگه داشتنمو نداره و میفتم.چه مشکلی برام ایجاد شده؟اگر لازمه به پزشک مراجعه کنم بکدام پزشک مراجعه کنم تقاضای راهنمایی دارم.ممنون.

    پاسخ
  • سمانه نمامی
    27 اکتبر 2022 6:20 ق.ظ

    سلام .مادرم دوبار سکته مغزی کرده و فشارخون داره یه ۱۰ سال میشه تحت نظر دکتر هستش .چند سال هست که پای چپش یکم بی حس بود ولی اذیت نمیشد ..حالا دو روزهستش که پاش حس نداره توی راه رفتن مشکل داره انگار که نمیتونه بزاره زمین پاشو .به نظرتون چه کارایی انجام بدیم ؟راهنمایی کنین ممنون میشم

    پاسخ
  • با سلام دکترمن بچگی پامو عمل کردن و ازهمون موقع پام اززانو به پایین بی حس هست به طوری انگشت پامو نمیتونم حرکت بدم پامو به سمت بالا میتونم فشار بیارم ولی به سمت پایین خم نمیشه راه درمانی دارم ایا آقای دکتر…

    پاسخ
  • محمدرضاخاتمی
    19 دسامبر 2022 8:46 ب.ظ

    سلام،خانم من 48سالشه،قسمت روی پای راستش چند سال پیش اسیب دیده والان هم گاهی ورم میکنه،واز قسمت زانو به پایین هر دو پا بی حسی توأم با درد وبی قراری مخصوصا موقع دراز کشبدن داره ،دیسک کمر داره که عمل نکرده وکم خونی واضافه وزن هم داره وبیشتر وقتها در روز خواب الودگی داره وحوصله ی بلند شدن وفعالیت کردن ونداره،لطفا راهنمایی کنید،متشکرم

    پاسخ
  • ,ندا احمدی
    30 دسامبر 2022 3:32 ب.ظ

    سلام من مدتی احساس سوزش خواب رفتگی درد رگ سوزش پوست و کش آمدگی پوست پای راستم از زانو به سمن قوزک پا رو دارم الان بیشتر قوزکم خواب میره پیش چه دکتری برم و چرا همه اینها رو دارم

    پاسخ
  • مریم حسین نژاد
    10 می 2023 9:06 ق.ظ

    سلام مادرم سالها پیش سکته مغزی کرده و داروهای زیادی میخوره و مشکل اعصاب هم داره ترانکوپبن مصرف می‌کنه شبها نمی‌خوابه و همش زانو به پایین میگه درد می‌کنه یا بی حسه کمرش هم بعضی وقتها درد میگیره بیشتر تو رختخوابه

    پاسخ
  • بهزاد عالمی
    16 می 2023 9:47 ق.ظ

    سلام من بعد از خواب پریدگی یا بی خوابی یا یهویی از خواب پریدن ساق پاهام بی حس میشه انگار کمی بیقرار هم میشه لطفا بگید علت چیست ممنون

    پاسخ
  • علی خوانساری
    5 ژوئن 2023 5:06 ب.ظ

    سلام
    وقتتون بخیر
    من موقع خواب زانوهامو جمع میکنم
    موقع استراحت هم نمیتونم زیاد پا دراز کنم
    الان چند وقته از زانو به پایین خیلی ضعف دارم بزور راه میرم انگار چند روزه استراحت نکرده
    ممنونم از راهنمایی شما
    ????????????????????????

    پاسخ
  • حمید عباسی
    8 ژوئن 2023 10:33 ب.ظ

    سلام وقت بخیر
    مادرم ۵۵ سالشونه
    از زانو به پایین بی حس میشه و سوزن سوزنی بعضی وقتا ام میگند که پاهاش ورم کرده…مریضی قند هم دارند
    ایا دلیلش از همون قند میشه یا دلیل دیگری دارد ؟؟؟
    پیش چه پزشکی مراجعه کنن؟
    ممنون از پاسخگوییتان

    پاسخ
  • حنانه دلاور
    16 ژوئن 2023 8:30 ب.ظ

    سلام من دوروز از زانو به پایین پای چپم احساس خواب رفتگی و بی حسی و سوزن سوزن شدن دارم وباراه رفتن بهتر میشه اما حرکت نکنم بازم اتفاق میوفته تقریبا یک ماه یا بیشتر یهو حس خواب رفتگی داشت ولی کوتاه بود زمانش و تموم میشد اما دوروزه اینجوری شده پاهام چیکار کنم خواهشا جواب بدید????????

    پاسخ
  • پارانورمال
    11 جولای 2023 3:45 ب.ظ

    سلام.
    عزیز چرا جواب مردم نمیدید.اگر وقت ندارید یا نمیدونید خب این صفحه ببنید.این همه مریض که به یه امیدی امدن اینجا.
    دور از انصاف که جواب ندید.

    پاسخ
  • باسلام،وقت بخیر
    بنده بعد از ۲ روز کار منزل که اکثرا محبور به نشستن بر روی دو پا را داشتم،بعد از آن پای راستم،روی پا و قسمت مچ ما تا ۱۰ سانت بالای مچ پا ،سمت راست پام حدود ۸۰ درصد کلا بی حس شده و در طول روز به صورت لنگان لنگان راه میرم،میشه راهنمایی بفرمایید،با سپاس فراوان

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up